0
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Format

Public

Nr. de persoane

Copac pereți autocolante

O colecție uimitoare de autocolante și decalcomanii de temă pentru copaci, perfecte pentru decorarea oricărei părți din casa ta!

Arborele este unul dintre cele mai frapante monumente care apar în mod natural în lumea noastră de azi, așa că nu este de mirare că decorul cu tematică de copac este unul dintre cele mai solicitante teme de decor din lume astăzi! Ca atare, echipa noastră talentată de designeri a creat o colecție magnifică de stickere pentru pereți copac, fiind perfectă pentru adăugarea decorului tematic din pădure în casa ta sau oriunde altundeva crezi că ar putea fi potrivit!

Sticker copac

Varietatea este condimentul vieții, așa că știam că este important să menținem o mare varietate de stiluri pentru autocolantele noastre de copaci! Copacii au atât de multe forme și dimensiuni diferite, la fel și autocolantele copac noastre din vinil! De la siluete superbe, la pictură modele stropite - Dacă implică un copac, probabil îl vom avea în colecția noastră! Și varietatea nu se termină aici - la fel cum avem decoruri tematice de pădure pentru fiecare stil, avem și stickere de flori pentru fiecare suprafață, deci dacă doriți să adăugați o notă de confidențialitate dușului, să decorați fereastra sau să adăugați ceva nou pentru orice cameră din casa ta, avem ceva pentru tine!

La fel ca copacii, suntem mereu în căutarea creșterii și extinderii orizonturilor noastre - de aceea suntem în permanență deschiși și receptivi la feedback! Dacă aveți ceva ce ne-ați dori să ne spuneți, ne-ar plăcea să auzim de la dvs., în timp ce suntem întotdeauna flămânzi să învățăm, deci dacă aveți o idee pentru un autocolant unic de arbori, atunci avem o echipă talentată de designeri care oferă o soluție cuprinzătoare serviciu de personalizare - Pur și simplu trimiteți-ne designul dvs., fie utilizând site-ul nostru web, fie trimițându-ne prin e-mail la info.ro@tenstickers.com și vă vom transforma sămânța de inspirație într-un minunat stickere de perete copac!

Iar beneficiile nu se termină aici - Toate decalurile noastre botanice (precum toate autocolanții noștri full stop) sunt realizate folosind vinil de calitate extrem de înaltă, făcând aceste autocolante de perete de copac ușor de aplicat și oferindu-le o durată de viață de aproximativ 15 ani! Exact aceeași regulă se aplică pentru calculatoarele noastre de arbori personalizate, așa că vă rugăm să nu vă faceți griji în această privință! Dacă nu este cel mai bun, nu o facem!

1-24 de 53 stickere decorative