Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Hărți ale lumii pânze

Lumea este un loc mare. S-ar putea să știți acest lucru din călătoriile dvs. Sau să vă placă doar să petreceți ore întregi privind un atlas. Dacă sună ca tine, am creat colecția perfectă! Bine ați venit la catalogul nostru de pânze cu harta lumii! Avem atât de multe modele vibrante și incitante pentru a alege, este sigur că va fi unul pe care îl veți adora și se va potrivi perfect în camera dvs.! L-ai putea pune în camera de zi sau în dormitor, oportunitățile sunt nesfârșite! Vino și explorează acum această nouă colecție de pânze de artă pe hartă!

explorați și aflați despre planeta noastră cu acest catalog de artă de perete cu hartă mondială!

de la imprimări simple pe pânză ale hărții lumii până la modele complexe care arată o viziune mai abstractă asupra lumii, există ceva care să se potrivească fiecărui gust în această minunată colecție! Aceste modele de artă de perete din pânză sunt, de asemenea, ideale pentru învățarea copilului despre lume! Vor fi incitați de culorile frumoase ale designului și vor dori să afle mai multe despre diferitele locuri pe care le reprezintă! Copilul dumneavoastră poate fi încă următorul geograf celebru! Ei vă vor trage practic pe panza de perete a hărții lumii în fiecare zi pentru a afla mai multe. Le vei inspira curiozitatea! De ce nu ai vrea asta!

ai impresia că diy nu este unul dintre punctele tale forte? Nu trebuie să vă faceți griji! arta pânzei noastre pe hartă este foarte ușor de pus pe perete! Puteți folosi chiar și cârlige care nu vă marchează pereții, deci dacă nu vă place poziția, puteți să o mișcați! Vă vom trimite un set simplu de instrucțiuni pentru a vă ajuta să „planificați” locația perfectă a tiparului! Toate desenele noastre colorate de pânză ale hărții lumii sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să reziste foarte mult timp pe peretele dvs.! Sunt foarte ușor de curățat și ei! Tot ce trebuie să faceți este să le ștergeți cu o cârpă umedă! harta ideală de perete a pânzei vă așteaptă!

deci asta e, ai ajuns la sfârșitul acestei pagini! Asta înseamnă că este timpul să explorăm colecția noastră de pânze de hărți ale lumii! Calitatea lor te va uimi și prețul lor este atât de bun! Camera ta se va simți complet transformată odată ce ai pus-o pe perete! Comandați pânza ideală de artă a hărții lumii de la noi acum! Nu vei regreta!
Harta lumii pânză de artă de perete în acuarelă textură printuri. Este inscripționat cu textul „wanderlust”. Este durabil și imprimat cu finisaje de calitate.
Harta lumii pânză de artă de perete în acuarelă textură printuri. Este inscripționat cu textul „wanderlust”. Este durabil și imprimat cu finisaje de calitate.
Reducere Astăzi 12%
296.39 Lei246 Lei

1-1 de 1 tablouri canvas