0

Bufnițe pe un autocolant de perete de copac

TenStickers. Bufnițe pe un autocolant de perete de copac. Acest decalaj de perete pentru copii din colecția noastră de autocolante de perete de bufniță este un design fantastic pentru dormitorul celor mici la domiciliu. Acest autocolant magnific de sticlă de perete de artă este ideal pentru decorarea grădiniței, a camerei de zi, a camerei copilului și mai mult!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Acest decalaj de perete pentru copii din colecția noastră de autocolante de perete de bufniță este un design fantastic pentru dormitorul celor mici la domiciliu. Este potrivit și pentru creșele de nou-născuți! Acest autocolant minunat de perete copac are un design spectaculos de animale din pădure, bufnite și păsări în jurul unui ramuri de un copac. Nu numai că aduce căldură și vitalitate camerei, ci și liniștea pentru casa ta, în special pentru dormitorul celor mici. Acest autocolant magnific de sticlă de perete de artă este ideal pentru decorarea grădiniței , a camerei de zi , a camerei copilului și mai mult!
dacă nu sunteți complet sigur, verificați autocolantele noastre pentru pereți de pădure! Acest decal decorativ de păsări forestiere pe un copac este disponibil în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu suprafața netedă la alegere. Este foarte usor de aplicat si nu lasa nici un reziduu dupa scoatere.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.