Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Stickere mobila

O colecție stickere mobila, toate făcute pentru acea piesă de mobilier goală din casa ta!
Mobila este peste tot, toată lumea are mobilă. Dar nu toată lumea își decorează mobila! Ei bine, noi la Tenstickers suntem într-o misiune de o singură afacere pentru a schimba asta! Echipa noastră extrem de talentată de designeri a pus laolaltă o colecție extinsă de sticker mobila, toate care ar putea fi perfecte pentru acel mobilier de rezervă care are nevoie de molid! Masă, ușă, podea, dulap, dulap - Avem ceva pentru toate aceste lucruri și multe altele! Soiul este superb - Orice ai căuta, am putea avea doar ceea ce trebuie pentru tine!

stickere pentru mobila și Stickere mobila

Iar beneficiile sticker decorativ mobila nu se termină aici - Oferim și un serviciu complet de personalizare! Astfel, dacă aveți vreun design, credeți că ar face o piesă excelentă pentru mobilier, trimiteți-l prin e-mail la %email% și vom lucra la realizarea autocolantului perfect pentru dumneavoastră! Între timp, dacă în catalogul nostru există un abtibilduri mobila pe care doriți să îl modificați în orice fel, suntem fericiți să facem și asta, deci dacă adăugăm câteva cuvinte, eliminăm unele detalii sau schimbăm culorile, vom face tot ceea ce eventual, pentru a vă asigura că veți obține exact stickere mobila potrivit pentru dvs.!
Acum, să vorbim despre stickere pentru mobila noastre. Ușor de aplicat, extrem de îndelungat și complet cu toate informațiile de care aveți nevoie despre autocolante! Între timp, nu lasă absolut niciun fel de daune sau reziduuri la îndepărtare, așa că dacă decideți că autocolantele nu sunt pentru dvs., atunci nu este nicio problemă! Pereții vor apărea de parcă acolo nu a existat niciodată un sticker decorativ mobilă. S-ar putea să fiți un pic îngrijorat de faptul că suprafața și materialul mobilierului dvs. ar putea să nu fie adecvate pentru decalajele noastre de mobilier din vinil. Stickerele noastre sunt potrivite pentru majoritatea suprafețelor. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați și vom fi prea fericiți să vă ajutăm cu toate informațiile de care aveți nevoie.
Un autocolant de mobilier decorativ personalizat cu text care poate fi tăiat și aplicat pe suprafața mobilierului dvs. în sufragerie, dormitor sau oriunde.
Personalizabil
10 Lei
Oferă oricărui obiect vechi un nou contract de închiriere cu acest autocolant de design vintage super cool. Alegeți dintr-o mare varietate de dimensiuni!
Oferă oricărui obiect vechi un nou contract de închiriere cu acest autocolant de design vintage super cool. Alegeți dintr-o mare varietate de dimensiuni!
Reducere Astăzi 15%
17.65 Lei15 Lei

1-24 de 359 stickere decorative

Filtrați căutarea pentru a reduce numărul de rezultate