Livrare la nivel mondial
0

Stickere perete de text personalizate

Un serviciu fantastic de personalizare a textului, perfect pentru a vă crea propriile autocolante de text personalizate! Noi, la Tenstickers, credem că toată lumea merită oportunitatea de a-și crea propriul design - toată lumea are cuvinte sau expresii diferite care sunt importante pentru ei, motiv pentru care acum suntem Oferiți acest serviciu uimitor pentru a face un sticker text personalizat perfect pentru dvs.! Așadar, fie că este vorba despre un citat, un nume sau orice altceva care ar putea fi adecvat, credem cu adevărat că avem ceea ce este necesar pentru a vă face foarte fericit! începeți să proiectați acum, dar este posibil să doriți mai întâi să citiți acest lucru:

PERSONALIZEAZĂ-ȚI ACASA CU O STICKERE PERETE DE TEXT PERSONALIZATĂ

Noi, la Tenstickers, oferim o selecție uimitoare de autocolante de text, dar știm, de asemenea, că toată lumea are o preferință diferită atunci când vine vorba de acest fel de lucruri - Toți au ghilimele care înseamnă ceva pentru ei doar, iar toată lumea are nume care s-ar putea să nu fie descrise inițial. pe site-ul nostru web, motiv pentru care este atât de important să creăm un serviciu de personalizare puternic, cu ajutorul căruia toată lumea ar trebui să poată crea autocolantul de text perfect personalizat pentru ei! Procesul de creare a unui decalaj text personalizat este unul relativ simplu, care ar trebui să fie suficient de ușor de navigat! Totul este prezentat mai jos, dar permiteți-ne să vă vorbim prin aceasta, doar pentru a ne asigura absolut că veți obține autocolantul potrivit pentru dvs.: În primul rând, gândiți-vă la textul pe care doriți să îl transformați într-o stickere personalizată a textului. Introduceți acest lucru în caseta intitulată „Textul 1” (puteți introduce mai mult text în casetele de mai jos, dacă doriți). Apoi, decideți dimensiunea cu care doriți textul, introducând cifrele în căsuțele intitulate „măsuri”. După aceea, decideți dacă doriți sau nu ca textul dvs. să fie orientat în oglindă sau orientare normală, înainte de a alege o culoare din paleta noastră extinsă. În cele din urmă, decideți fontul în care doriți textul, alegeți formatul textului în caseta în care apare textul și aveți în sine un autocolant uimitor de text personalizat!

Și, în sfârșit, nu uitați de uimitoarea calitate a calității pe care o putem oferi ca urmare a superbului nostru vinil - O durată de viață de 15 ani și o aplicație la fel de ușoară ca 1,2,3!

Vizualizați tutorialul nostru video pentru a afla cum funcționează.

Introduceți textele

Scrieți ce texte doriți să realizați. Aveți o limită de 50 de caractere pe rând și veți putea alege între diversele tipografii și culori.
Vom servi textele individual, rând cu rând cu caracteristicile indicate.

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

Simulează dimensiunea și culoarea suprafeței pe care îl veți aplica:

100 cm
50 cm

Dimensiunile suprafeței

Dacă selectați dimensiunile suprafeței pe care veți aplica stickerul veți putea glisa textele făcându-le mai mari sau mai mici și se va calcula automat mărimea textelor dvs.

x

Culoarea peretelui dvs.

Culoarea peretelui servește numai pentru previzualizare după aplicare, nu se va imprima în niciun caz ca și contur la modelul selectat.

Note importante

1) Prețul total este suma fiecărui text individual.
2) Vom servi textele individual, rând cu rând cu caracteristicile indicate.
3) Pentru a permite ștanțarea nu se vor putea realiza stickere cu înălțime mai mică de 2 cm.
4) Toate stickerele noastre prezintă finisaj mat.
5) Stickerele se vor servi tip silhouette, fără fundal. Dacă doriți culoare pe fundal indicați-ne care este culoarea în rubrica de observații de pe platforma de cumpărare.
6) Dimensiunile fiecărui text se bazează pe caseta cu linii punctate.
7) Dacă textul pe care îl veți introduce include caractere speciale sau este scris în limbi care nu sunt proprii alfabetului occidental contactați-ne deoarece nu toate tipografiile dispun de aceste surse.

Cotații individualizate

Dacă doriți să redactați un text cu multe caractere, de exemplu un poem, versurile unui cântec sau un paragraf dintr-o carte, contactați-ne la info.ro@tenstickers.com indicându-ne ce culoare și dimensiuni doriți pentru întregul sticker și trimițându-ne textul pe care doriți să-l includeți. Preferabil, în versiune PDF.