Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Stickere perete de text personalizate

Un serviciu fantastic de personalizare a textului , perfect pentru a vă crea propriile autocolante personalizate de text! noi, la tenstickers, credem că toată lumea merită oportunitatea de a-și crea propriul design - toată lumea are cuvinte sau fraze diferite, care sunt importante pentru ei, motiv pentru care oferim acum acest serviciu uimitor pentru a face autocolantul perfect personalizat pentru dvs.! Deci, fie că este vorba despre un citat, un nume sau orice altceva care ar putea fi adecvat, credem cu adevărat că avem ceea ce este necesar pentru a vă face foarte fericit! Puteți obține proiectarea acum, dar poate doriți mai întâi să citiți acest lucru:

Personalizați-vă casa cu un autocolant text personalizat

Noi, la tenstickers, oferim o selecție uimitoare de autocolante de text, dar știm, de asemenea, că toată lumea are o preferință diferită atunci când vine vorba de acest fel de lucruri - toată lumea are ghilimele care înseamnă ceva pentru ei doar, iar toată lumea are nume care poate nu sunt descrise inițial. Pe site-ul nostru web, motiv pentru care este atât de important să creăm un serviciu de personalizare puternic, cu ajutorul căruia toată lumea ar trebui să poată crea autocolantul perfect personalizat pentru ei!

Procesul de creare a unui decalaj text personalizat este unul relativ simplu, care ar trebui să fie suficient de ușor de navigat! Totul este arătat mai jos, dar permiteți-ne să vă vorbim prin el, doar pentru a vă asigura absolut sigur că veți obține stickerul potrivit pentru dvs. : mai întâi, gândiți-vă la textul pe care doriți să îl transformați într-un decal de text personalizat. Introduceți acest lucru în caseta intitulată „text 1” (puteți introduce mai mult text în casetele de mai jos dacă doriți). Apoi, decideți dimensiunea cu care doriți textul, introducând cifrele dvs. în casetele intitulate „măsuri”. După aceea, decideți dacă doriți sau nu ca textul dvs. Să fie orientat în oglindă sau orientare normală, înainte de a alege o culoare din paleta noastră extinsă. în sfârșit, decideți fontul în care doriți textul , alegeți formatul textului în caseta în care apare textul și aveți în sine un autocolant uimitor de text personalizat!

Si, în sfârșit, nu uitați de marca uimitoare a calității pe care o putem oferi ca rezultat al superbului nostru vinil - o durată de viață de 15 ani și o aplicație la fel de ușoară ca 1,2,3!

Vizualizați tutorialul nostru video pentru a afla cum funcționează.

Introduceți textele

Scrieți ce texte doriți să realizați. Aveți o limită de 50 de caractere pe rând și veți putea alege între diversele tipografii și culori.
Vom servi textele individual, rând cu rând cu caracteristicile indicate.

0 Lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0 Lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0 Lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0 Lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

Simulează dimensiunea și culoarea suprafeței pe care îl veți aplica:

100 cm
50 cm

Dimensiunile suprafeței

Dacă selectați dimensiunile suprafeței pe care veți aplica stickerul veți putea glisa textele făcându-le mai mari sau mai mici și se va calcula automat mărimea textelor dvs.

x

Culoarea peretelui dvs.

Culoarea peretelui servește numai pentru previzualizare după aplicare, nu se va imprima în niciun caz ca și contur la modelul selectat.

Note importante

1) Prețul total este suma fiecărui text individual.
2) Vom servi textele individual, rând cu rând cu caracteristicile indicate.
3) Pentru a permite ștanțarea nu se vor putea realiza stickere cu înălțime mai mică de 2 cm.
4) Toate stickerele noastre prezintă finisaj mat.
5) Stickerele se vor servi tip silhouette, fără fundal. Dacă doriți culoare pe fundal indicați-ne care este culoarea în rubrica de observații de pe platforma de cumpărare.
6) Dimensiunile fiecărui text se bazează pe caseta cu linii punctate.
7) Dacă textul pe care îl veți introduce include caractere speciale sau este scris în limbi care nu sunt proprii alfabetului occidental contactați-ne deoarece nu toate tipografiile dispun de aceste surse.

Cotații individualizate

Dacă doriți să redactați un text cu multe caractere, de exemplu un poem, versurile unui cântec sau un paragraf dintr-o carte, contactați-ne la info.ro@tenstickers.com indicându-ne ce culoare și dimensiuni doriți pentru întregul sticker și trimițându-ne textul pe care doriți să-l includeți. Preferabil, în versiune PDF.

Aprecierile clenților care au cumpărat stickere personalizate

Apreciere generală: 10 / 10

la 18/12/2020 la 08:26 h

Multumit