0

Stickere text personalizat

Există vreo frază celebră pe care doriți să o materializați pe sticker? Numele copiilor dvs.? Un paragraf remarcabil al scriitorului dvs. preferat?

Cu unealta „scrieți textul dvs. pe sticker” veți putea face stickere cu fraze personalizate trimițându-ne cu ușurință textul dvs., putând alege dintre mai multe tipografii cu diferite stiluri, selectând culoarea și dimensiunile potrivite.

Vizualizați tutorialul nostru video pentru a afla cum funcționează.

Introduceți textele

Scrieți ce texte doriți să realizați. Aveți o limită de 50 de caractere pe rând și veți putea alege între diversele tipografii și culori.
Vom servi textele individual, rând cu rând cu caracteristicile indicate.

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

0lei

Dimensiuni (lățime x înălțime)

cm
x
cm

Simulează dimensiunea și culoarea suprafeței pe care îl veți aplica:

100 cm
50 cm

Dimensiunile suprafeței

Dacă selectați dimensiunile suprafeței pe care veți aplica stickerul veți putea glisa textele făcându-le mai mari sau mai mici și se va calcula automat mărimea textelor dvs.

x

Culoarea peretelui dvs.

Culoarea peretelui servește numai pentru previzualizare după aplicare, nu se va imprima în niciun caz ca și contur la modelul selectat.

Note importante

1) Prețul total este suma fiecărui text individual.
2) Vom servi textele individual, rând cu rând cu caracteristicile indicate.
3) Pentru a permite ștanțarea nu se vor putea realiza stickere cu înălțime mai mică de 2 cm.
4) Toate stickerele noastre prezintă finisaj mat.
5) Stickerele se vor servi tip silhouette, fără fundal. Dacă doriți culoare pe fundal indicați-ne care este culoarea în rubrica de observații de pe platforma de cumpărare.
6) Dimensiunile fiecărui text se bazează pe caseta cu linii punctate.
7) Dacă textul pe care îl veți introduce include caractere speciale sau este scris în limbi care nu sunt proprii alfabetului occidental contactați-ne deoarece nu toate tipografiile dispun de aceste surse.

Cotații individualizate

Dacă doriți să redactați un text cu multe caractere, de exemplu un poem, versurile unui cântec sau un paragraf dintr-o carte, contactați-ne la info.ro@tenstickers.com indicându-ne ce culoare și dimensiuni doriți pentru întregul sticker și trimițându-ne textul pe care doriți să-l includeți. Preferabil, în versiune PDF.