Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Întrebări frecvente

Ce este stickerul autoadeziv?

Este un produs utilizat pentru decorarea și personalizarea tuturor tipurilor de suprafețe atât în exterior, cât și în interior.

La nivel profesional îl veți găsi aplicat pe afișe, vehicule comerciale, geamuri, garduri, standuri din târguri și o mulțime de aplicații.

La nivel personal, Tenstickers vă oferă posibilitatea de a-l folosi pentru a vă personaliza casa, biroul sau vehiculul.

Tenstickers lucrează cu stickere fabricate de multinaționala APA Print&filmsTecnologies cu experiență de zeci de ani în producția de stickere de înaltă calitate pentru tot felul de suprafețe.

Toate stickerele APA prelucrate de Tenstickers sunt de durată medie/lungă în exterior și au o durată nelimitată în interior.

Câte culori am la dispoziție?

Gama de culori pe care o aveți la dispoziție se compune din 51 de culori mate (pentru aplicări în interiorul locuințelor vă recomandăm finisaj mat pentru a evita reflexe necorespunzătoare).
Puteți consulta gama noastră largă de culori pentru stickere.

În ce format voi primi comanda?

Dacă alegeți un model decorativ colorat veți primi un produs format din trei părți:

  • Folie laminată albă de hârtie siliconată care protejează partea cu adeziv și pe care trebuie să o îndepărtați înainte de aplicare.
  • Film autoadeziv cu forma și culoarea pe care le-ați ales.
  • Transportator de hârtie: după îndepărtarea hârtiei siliconate veți putea transporta stickerul până la suprafața de decorat. Va trebui să o îndepărtați după aplicare.

Dacă alegeți imprimarea unei imagini veți primi:

  • Folie laminată albă de hârtie siliconată care protejează partea cu adeziv și pe care trebuie să o îndepărtați înainte de aplicare.
  • Film autoadeziv cu imaginea imprimată sau cu finisajul carbon pe care l-ați ales. Materialul APA pe care îl folosim include un adeziv special datorită căruia puteți aplica mari cantități fără a vă rămâne bule de aer.

În ambele cazuri veți primi stickerul într-un pachet pe care vi-l vom trimite prin curier împreună cu instrucțiunile necesare pentru o aplicare corectă.

Este ușor de aplicat?

Puteți face chiar dvs. acest lucru și fără probleme. Cu fiecare comandă veți primi instrucțiunile corespunzătoare de aplicare care vă vor fi de mare folos și pe care va trebui să le respectați pentru a obține un rezultat optim.

Pe ce suprafețe îl pot aplica?

Stickerul se poate aplica pe orice suprafață netedă fără pori precum pereți vopsiți, sticlă, tablă, mobilă, plastic, etc.

Dacă aveți vreo nelămurire cu privire la suprafața pe care doriți să îl aplicați ne puteți trimite un e-mail la: info.ro@tenstickers.com.

Îi pot schimba locul?

Nu. Odată aplicat îl puteți îndepărta, însă nu îl puteți aplica din nou pe altă suprafață. Atunci când în îndepărtați își pierde nivelul optim de aderență și din acest motiv nu s-ar lipi suficient de bine dacă vă gândiți să îi schimbați locul.

Cu se poate îndepărta?

Ridicați un vârf al materialului și trageți încet de el făcând un unghi de 180 de grade cu suprafața pe care este aplicat. Dacă înainte să trageți aplicați căldură cu un uscător vă va fi mult mai ușor și nu veți lăsa resturi de adeziv.

Îmi puteți face un poster cu una dintre fotografiile mele pe un sticker?

Da. Trimiteți-ne un e-mail la info.ro@tenstickers.com anexând fotografia pe care ați dori să o imprimați pe sticker și comentați-ne care este formatul pe care l-ați dori. Echipa noastră de producție va face ca dorințele dvs. să devină realitate.

În cât timp voi primi comanda?

Timpul aproximativ este de o săptămână. În momentul efectuării plății veți primi un e-mail de confirmare a comenzii. Și, de asemenea, vă vom comunica via poștă electronică momentul în care intră în producție și când va fi expediat.

faq.wallpaper.h1

faq.wallpaper.q1.title

faq.wallpaper.q1.text

faq.wallpaper.q2.title

faq.wallpaper.q2.text

faq.wallpaper.q3.title

faq.wallpaper.q3.text

faq.wallpaper.q4.title

faq.wallpaper.q4.text

faq.wallpaper.q5.title

faq.wallpaper.q5.text

faq.wallpaper.q6.title

faq.wallpaper.q6.text

faq.wallpaper.q7.title

faq.wallpaper.q7.text