0

African elefant safari perete autocolant

TenStickers. African elefant safari perete autocolant. Un autocolant de perete de elefant care ilustrează o familie din savană, care se bucură de libertatea și habitatele naturale.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant de perete de elefanți care ilustrează o familie în savană, care se bucură de libertatea și habitatul natural al unui copac. Un decalaj fantastic de vinil pentru a crea o atmosferă relaxantă. Din colecția de autocolante de animale.
călătoriți în savana africană cu acest decalaj spectaculos, cu elemente de reprezentare cunoscute pe plan mondial. Decalcomanii pentru coridoare, camere de zi și chiar pentru dormitorul celor mici la domiciliu. Cu toții ne iubim peisajele africane, cum ar fi acesta, care este unul dintre puținele locuri nealterate și sălbatice pe care le avem încă în lume.
dacă aveți un suflet aventuros și vă place safaris, acum vă puteți da sufrageriei sau dormitorului atmosfera cu acest magnific safir de perete autocolant! Disponibile în diferite culori și dimensiuni.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.