0

Copac pădure cu autocolant păsări copii

TenStickers. Copac pădure cu autocolant păsări copii. Unul dintre desenele noastre din colecția noastră de colecționări de paiete, ilustrând un tufiș colorat, bufnițe de copaci, diverse păsări și unele fluturi.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Unul dintre desenele noastre de la autocolante noastre de perete de bufniță - un set de autocolante care ilustrează un tufiș colorat, bufnițe copaci , diverse păsări și unele fluturi.
copii decorativi pentru a decora camera copilului. Creați o atmosferă fantastică și aduceți ceva culoare în dormitorul sau în camera de joacă a copilului și le faceți să se simtă mai confortabil. Acest design include un copac cu o colecție curioasă de frunze texturate, trei bufnițe amuzante de diferite mărimi, patru păsări de asteptare și cinci fluturi izbitoare. Dacă încă nu sunteți convins, asigurați-vă că verificați autocolantele noastre de perete de pădure!
plasați fiecare autocolant în mod liber și faceți din dormitorul copilului dvs. Un loc mai plăcut. Aceste decalcomanii sunt foarte ușor de aplicat și nu lasă urme la îndepărtare.