Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Cine suntem

Testickers ia naștere din spiritul întreprinzător al profesioniștilor din domeniul decorațiunii, inscripționărilor și comercializării online. Obiectivul nostru este de a dinamiza acest sector eliminând intermediari pentru ca astfel să putem oferi prețuri mai economice pentru clientul final.

Avem un studiu referitor la design care continuă să creeze modele noi și avangardiste care vor reuși să dea o notă de distincție casei sau automobilului dvs.

Pentru a plăsmui toate și fiecare dintre creațiile noastre avem la dispoziție ultima tehnologie concepută pentru tăierea și imprimarea stickerului. Pe lângă faptul că se folosesc stickere de foarte bună calitate.

Scopul pentru care lucrăm zi de zi la Tenstickers este de a răspunde tuturor necesităților clienților noștri în ceea ce privește decorațiunea sau personalizarea spațiilor destinate familiei.

Cine suntem

Trei motive pentru a cumpăra de pe Tenstickers

1- Stickere decorative ușor de aplicat și o mostră cu fiecare comandă pentru a exersa

Nu vă fie teamă că vă rămân bule de aer ca atunci când erați copil și înveleați cărți, majoritatea modelelor Tenstickers sunt făcute din sticker cu adeziv anti-bule ușor de aplicat.
Și cu toate acestea vă simțiți nesigur fiindcă este prima dată când aplicați un sticker decorativ, nu vă faceți griji deoarece comenzile noastre sunt însoțite de o mostră mică de sticker alb pentru ca dvs. să exersați.

2- Imagini decupate după contur

Uitați de foliile laminate albe de sticker decorativ cu o imagine în mijloc.
Tenvinilo livrează stickerul decorativ decupate pe toate laturile sale pentru a arăta bine pe orice culoare de fundal a peretelui.
Vizualizați secțiunea de stickere pentru copii, stickere pentru tineret, stickere pentru living și dormitor, etc.

3- Stickere decorative fără reflexii dar care au culori vii

Utilizăm stickere decorative satinate speciale care nu reflectă luminile, dar care au culori vii care vor scoate în evidență decorațiunea căminului dvs.
Vizualizați stickerele noastre, postere murale, stickere pentru copii și orice tip de stickere decorative.

Calitatea se observă în micile detalii și nu are de ce să fie mai scumpă.