0
Filtre

Tematică

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Original autocolante personalizate pentru copii la bord

Colecție de autocolante pentru copii pe bord, cu o varietate de modele și ilustrații, cu o mulțime de teme pentru a găsi produse originale, geeks sau pentru întreaga familie. Asigurați-vă că mașina dvs. este un vehicul special, umpleți-o cu originalitate și personalitate în același timp, încât toată lumea știe cine intră. Dacă sunteți în căutarea unui produs special pentru mașina dvs., în colecția personalizată de copii de la bord veți găsi cea care se potrivește.
Colecția de copii originale la bordul desenelor și modelelor variate: distracție, culoare plină, personalizată cu nume. Găsiți zeci de modele pentru corpul mașinii: copil, super-erou, bunici sau gemeni sau bord. O selecție de produse pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine cu autovehiculul dvs. și face diferența. Selectați dimensiunea dorită, culoarea dorită sau dacă doriți să puteți adera în interiorul geamului, în exterior sau pe corp.

Ce stil de vinil pentru copii la bord pot găsi și unde pot adera?


La Tenstickers avem la bord mai multe autocolante personalizate pentru copii, care sunt exclusive pentru tine. Diversitatea de stiluri, astfel încât să puteți găsi cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Unul dintre produsele pe care îmi place cel mai mult sunt autocolante pe bord cu un nume pe care le poți pune în numele fiicelor tale și le avem într-o mare varietate de formate, pentru băieți, pentru fete, pentru gemeni și chiar pentru tripleți. Nu vrem să lăsăm pe nimeni fără designul exclusiv.
Postiturile de familie de pe masă sunt foarte originale, depășesc doar faptul că arată copilul la bord și arată câte dintre voi sunteți în familie atunci când călătoriți împreună. Unele modele distractive pe care le puteți personaliza, de la un design al tatălui, al mamei și al fiului la combinația pe care o formează familia dvs. și mai mult vă place. Vrei să faci un cadou? Găsiți produse nu numai pentru mame și tați, dar veți găsi, de asemenea, bunica la bord sau bunicul la bord
În cele din urmă am găsit copilul la bord geeks. Ele sunt formate din teme de filme, desene și serii, cum ar fi Star Wars, The Goonies, Game of Thrones. Toate sunt personalizabile cu numele, alte produse amuzante sunt autocolante Viking bord sau pirat la bord. Postiturile personalizate pentru autoturisme la bord pot adera la orice suprafață netedă a mașinii sau a vehiculului. Cele mai obișnuite locuri pentru plasarea acestui produs sunt de obicei partea din spate a autovehiculului, fie în hayonul, fie în spatele geamului din exterior sau interior.
Postiturile pentru copii pe bord sunt rezistente la exterior, astfel încât să le puteți lipi de mașina dvs. sunt probleme.

1-15 de 15 stickere decorative