Livrare la nivel mondial
0
Filtre

Tematică

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Autocolant laptop & autocolante de tabletă

O colecție fantastică de modele decorative, ideale ca autocolante de piele pentru laptop!
 

În această zi și vârstă, laptopul sau tableta noastră poate fi pielea la brațul nostru drept sau stâng - Însoțindu-ne oriunde mergem; de fapt, unii ar prefera să-și piardă brațul drept decât să-și piardă laptopul! Ca atare, devine din ce în ce mai important să facem ca dispozitivul nostru electronic să iasă în evidență și să pară cu adevărat al nostru. De aceea, noi, la Tenstickers, am lucrat neobosit pentru a crea această colecție incredibilă pentru perusul tău! Nimeni nu vrea să meargă într-o bibliotecă și să vadă 100 de copertine simple de laptop negru sau alb; nu, am fi cu toții mai degrabă cei care ies în evidență cu un decal de artă pentru laptop inspirat de design Banksy, un vinil personalizat sau orice altceva care îți ia fantezia!

Laptop stickere, stickere laptop mici și stickere laptop personalize

Și aceasta este frumusețea serviciului pe care îl oferim aici la Tenstickers - Dacă nu veți găsi decalul laptopului perfect pentru dvs. în selecția noastră de peste 250 de modele, fără griji! Avem un serviciu complet de personalizare și ne vom bucura să realizăm un sticker laptop din orice design pe care ni-l trimiteți, în timp ce vom fi, de asemenea, complet flexibili cu design-urile pe care le oferim deja, deci dacă doriți să schimbați cel mai minor lucru sau schimbă totul, despre unul dintre laptop autocolantele mici noastre, dă-ne un clopoțel! Toate cererile de proiectare trebuie trimise la info.ro@tenstickers.com.

 

Acum, în acest moment, vă puneți probabil o singură întrebare? Laptopul meu va fi cel potrivit pentru fiecare autocolant? Ei bine, vă rugăm să nu vă supărați, deoarece fiecare autocolant poate fi făcut pentru orice laptop care vă place, deci chiar dacă vă place unul dintre stickerele noastre Macbook, dar aveți un Dell, este în regulă! Putem adapta oricare dintre calculatoarele noastre pentru a fi potrivite pentru orice laptop!

 

1-24 de 452 stickere decorative

Filtrați căutarea pentru a reduce numărul de rezultate