0

Circuit autocolant pe perete

TenStickers. Circuit autocolant pe perete. Circuit autocolant de perete care combină lumea naturii și tehnologiei. Design distinctiv și original, ideal pentru decorarea oricărui spațiu. Acest decalaj de perete tehnologic reprezintă un amestec perfect de știință și natură; proiectarea complicată a firelor și a cablurilor care ajung în afară de ramuri.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
circuit autocolant de perete care combină lumea naturii și tehnologiei. Design distinctiv și original, ideal pentru decorarea oricărui spațiu.
numele, arborele circuitului, spune totul. Acest decalaj de perete de tehnologie reprezintă un amestec perfect de știință și natură. Designul complicat al firelor și cablurilor care ajung la fel ca ramurile este o plăcere pentru toți acei tehnici și iubitorii de natură acolo. în timp ce acest decalaj de perete va fi un partener perfect pentru camera dvs. De studiu, îl puteți utiliza, de asemenea, în dormitorul dvs. , camera de zi și sala de mese. Alegeți o dimensiune, culoare și orientare pentru o perete personalizat de perete. îmbinând știința și natura nu a fost niciodată atât de ușor!

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.