0

Stickere personalizate

Încărcați modelul dvs.

Încărcați modelul dvs.

ok
ok

Alegeți tipul de sticker

Decuparea imaginii

Selectați o culoare

Indicarea dimensiunilor

x

Încadrați imaginea
Dimensiunile stickerului nu coincid cu proporția originală a imaginii dvs.
Mișcați spațiul iluminat până când veți găsi cadrul care vă place cel mai mult.

Aveți nevoie de ajutor?

Dacă aveți vreo nelămurire cu privire la modul cum plasați comanda sau dacă modelul dvs. necesită un finisaj special și doriți să ne comunicați acest lucru, contactați-ne. Vă vom sfătui și vă vom trimite cotație personalizată.

Scrieți-ne la

info.ro@tenstickers.com

Note importante

1) Trimiteți-ne o imagine originală cu cea mai mare rezoluție posibilă, de preferat în fișiere vectoriale (Illustrator, Corel...)

2) Dacă apreciem că modelul dvs. nu are suficientă calitate vom lua legătura cu dvs. pentru a vă oferi alternative și soluții.

3) Dacă modelul dvs. necesită o muncă suplimentară de manipulare pentru complexitatea sa poate implica un cost suplimentar.

4) Pentru stickere speciale (ardezie Vileda, pentru interior din sticlă colorată, folii laminate...) contactați-ne la info.ro@tenstickers.com.

5) În cazul în care nu puteți încărca imaginea dvs. (greutate excesivă, formate care nu sunt admise..) trimiteți-o prin e-mail la info.ro@tenstickers.com.

6) Conversia documentelor Word (.doc) în format pdf în prealabil.

7) Finisajele stickerelor sunt întotdeauna în tonuri mate.

8) Este important de ținut cont cu privire la imaginile decupate (eliminarea fondului) că cele mai fine elemente ale modelului trebuie să aibă o grosime minimă de 4mm.

9) Dacă până la urmă nu doriți să realizați stickerul vă înapoiem banii rapid și eficient. Contactați-ne.

10) Dimensiunile se vor calcula în proporție cu ansamblul modelului pe care îl veți încărca, de aceea vă rugăm să observați dacă imaginea dvs. are margini albe în jur. Vă sfătuim să le eliminați. Atunci când pregătim stickerul ne vom baza pe înălțimea sau lățimea maximă pe care ați indicat-o, păstrând întotdeauna proporția.