Livrare la nivel mondial
0

Stickere perete personalizate

Credem că catalogul nostru de autocolante unice și originale este fantastic, dar înțelegem și acceptăm pe deplin că nu avem toate bazele acoperite. Tocmai de aceea, am construit ceea ce credem că este cel mai bun și mai complet personalizare de autocolant serviciul de azi pe Internet! Ca atare, dacă aveți o idee particulară despre un design care v-ar plăcea să fie realizat într-un autocolant personalizat, ne-ar plăcea să-l creăm pentru dvs.! Imprimarea autocolantului nostru este perfectă pentru a vă evidenția decorarea casei din mulțime într-un mod uimitor!

AUTOCOLANT PERSONALIZAT

Procesul pentru realizarea autocolantului personalizat perfect este la fel de ușor ca 1,2,3 (4)! În primul rând, încărcați-vă designul. Serviciul nostru de autocolante acceptă fotografii, modele generate de computer și majoritatea celorlalte lucruri - atâta timp cât imaginea este de o dimensiune și calitate acceptabilă și nu conține filigrane, îl putem transforma într-un autocolant personalizat de artă de perete! În al doilea rând, alegeți dacă doriți ca designul dvs. să fie monocolor sau dacă doriți să conțină mai multe culori. Dacă trimiteți un design și alegeți opțiunea monocolor, va trebui să selectați culoarea în care doriți să fie realizată. Apoi, alegeți dacă doriți ca imaginea să includă un fundal și apoi specificați dimensiunea dorită. În cele din urmă, decideți dacă doriți sau nu să primiți prin e-mail o imagine de exemplu despre cum ar arăta decalul dvs. personalizat.

În ceea ce privește calitatea stickerelor noastre de stickere personalizate, vă rugăm să ne permiteți să vă punem la dispoziție! Vinilele noastre sunt realizate în același mod ca toate celelalte autocolante - asta înseamnă o durabilitate superbă, o durată de viață de 15 ani și beneficiul că nu lasă absolut niciun fel de daune sau reziduuri la îndepărtare, deci dacă aveți un plan pe termen scurt pentru personalizat autocolante de vinil sau doriți să fie pe peretele dvs. pentru viitorul previzibil, produsele noastre sunt potrivite!

În timp ce serviciul nostru de site-uri este fantastic, știm că mulți preferă să vorbească cu o persoană reală despre designul viselor lor, și este în regulă! Pur și simplu trimiteți-ne un e-mail la% email% și ne vom strădui să vă ajutăm cât de mult putem transforma designul dvs. într-un stickere de perete personalizat total!
Încărcați modelul dvs.

Încărcați modelul dvs.

ok
ok

Alegeți tipul de sticker

Decuparea imaginii

Selectați o culoare

Indicarea dimensiunilor

x

Încadrați imaginea
Dimensiunile stickerului nu coincid cu proporția originală a imaginii dvs.
Mișcați spațiul iluminat până când veți găsi cadrul care vă place cel mai mult.

Aveți nevoie de ajutor?

Dacă aveți vreo nelămurire cu privire la modul cum plasați comanda sau dacă modelul dvs. necesită un finisaj special și doriți să ne comunicați acest lucru, contactați-ne. Vă vom sfătui și vă vom trimite cotație personalizată.

Scrieți-ne la

info.ro@tenstickers.com

Note importante

1) Trimiteți-ne o imagine originală cu cea mai mare rezoluție posibilă, de preferat în fișiere vectoriale (Illustrator, Corel...)

2) Dacă apreciem că modelul dvs. nu are suficientă calitate vom lua legătura cu dvs. pentru a vă oferi alternative și soluții.

3) Dacă modelul dvs. necesită o muncă suplimentară de manipulare pentru complexitatea sa poate implica un cost suplimentar.

4) Pentru stickere speciale (ardezie Vileda, pentru interior din sticlă colorată, folii laminate...) contactați-ne la info.ro@tenstickers.com.

5) În cazul în care nu puteți încărca imaginea dvs. (greutate excesivă, formate care nu sunt admise..) trimiteți-o prin e-mail la info.ro@tenstickers.com.

6) Conversia documentelor Word (.doc) în format pdf în prealabil.

7) Finisajele stickerelor sunt întotdeauna în tonuri mate.

8) Este important de ținut cont cu privire la imaginile decupate (eliminarea fondului) că cele mai fine elemente ale modelului trebuie să aibă o grosime minimă de 4mm.

9) Dacă până la urmă nu doriți să realizați stickerul vă înapoiem banii rapid și eficient. Contactați-ne.

10) Dimensiunile se vor calcula în proporție cu ansamblul modelului pe care îl veți încărca, de aceea vă rugăm să observați dacă imaginea dvs. are margini albe în jur. Vă sfătuim să le eliminați. Atunci când pregătim stickerul ne vom baza pe înălțimea sau lățimea maximă pe care ați indicat-o, păstrând întotdeauna proporția.