Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Temă

Coafuri freak

Vrei să te sperie pe toți prietenii și familia ta? Poate vrei un decor de casă la fel de ciudat ca tine! Aruncați o privire la această colecție de coastere cool! sunt perfecte pentru a decora masa atunci când bei o băutură cu oaspeții tăi! Avem atât de multe modele în catalogul nostru extins, încât nu veți ști ce coaster să cumpărați mai întâi de la noi! Avem chiar și mai multe coastere geek adăugate tot timpul la colecția noastră! știm că veți găsi designul perfect! Vino și aruncă o privire acum!

ieșiți cu coastele noastre de tocilari!


de la blocuri colorate de jucării la tabele periodice până la emoji-uri drăguțe, există ceva pentru fiecare gospodărie ciudată din colecția noastră de băuturi răcoritoare! Avem chiar și câteva pe care le puteți personaliza cu numele nostru! Care nu și-ar dori un coaster interesant cu numele lor pe o stea de la hollywood. știm că am face! Toți prietenii și familia vă vor adora gustul sălbatic în decor și vor dori să știe cum să aducă o parte din această distracție și în casa lor! coasterele de cupă cool fac, de asemenea, cadoul perfect pentru orice eveniment! Zile de naștere, crăciun, paște... Oportunitățile sunt nesfârșite! Nu ne putem imagina pe nimeni care nu ar vrea să primească unul dintre aceste modele grozave!

nu vă faceți griji cu privire la obținerea de murdărie sau apă pe coastele dvs. De bere răcoroase, deoarece vor ieși imediat! Toate modelele noastre sunt realizate din materiale de vinil de calitate superioară, care sunt foarte rezistente, foarte durabile și antialergice. Acest lucru îi face să fie perfecți pentru orice ocazie, de la o seară nebună de bere cu băieții la o sesiune de jocuri extreme toată noaptea! Mobilierul dvs. Vă va mulțumi că l-ați protejat cu coastele noastre de bar cool!

nu sunteți 100% sigur de unul dintre modelele noastre? Suntem aici sa ajutam! Echipa noastră strălucită de servicii pentru clienți știe toate lucrurile coaster geek și sunt bucuroși să vă ajute să găsiți designul perfect! Ai putea spune chiar că sunt un tocilar imens pentru produsele noastre! Trimite-le un e-mail sau un mesaj online acum!

așa că nu mai aștepta! Alege designul cool al coaster- ului care te reprezintă cel mai bine și livrează-l la ușa ta acum! La un preț atât de fantastic pentru un produs atât de bun, nu există niciun motiv să ezităm. Comandă astăzi un coaster de tocilar de pe site-ul nostru! Vei fi supărat dacă nu cumperi de la noi acum!

1-12 de 12 suporturi pahare