Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Picturi murale pe harta lumii

iti place sa calatoresti? Ai vrea să aduci o parte din dragostea asta în camera de zi sau în dormitor? Avem picturi murale perfecte pentru dvs.! Explorați lumea cu picturile murale uimitoare ale hărții lumii noastre! Răsfoiți astăzi prin colecția noastră uimitoare!

de la hărți de epocă la creații moderne avem ceva pentru fiecare persoană din colecția noastră. Cu o gamă atât de mare de stiluri, modele și culori din care puteți alege, suntem siguri că vă veți îndrăgosti de cel puțin o pictură murală cu hartă mondială.

călătoriți lumea de acasă cu picturile noastre de fundal ale hărții lumii!

hărțile au fost folosite de sute de ani pentru a ghida oamenii acasă sau pentru a ajuta tinerii curioși să exploreze lumea. De ce ar trebui să nu mai le folosim acum? Aici, la tenstickers, cunoaștem și apreciem frumusețea unică a globului și înțelegem pe deplin de ce ați dori să o prezentați pe perete. Acesta este motivul pentru care adăugăm tot timpul noi picturi murale de proiectare a hărții lumii în colecția noastră. Deci du-te și privește acum!

materialul folosit pentru realizarea picturilor murale ale hărții lumii este extrem de durabil și rezistent la probleme precum lacrimi, riduri și bule. Picturile noastre de perete, de asemenea, nu vor străluci sau nu vor reflecta nicio lumină rătăcită. Singurul lucru care va fi reflectat este calitatea înaltă a picturilor noastre de perete. Vor arăta uimitor tot timpul!

toate picturile noastre murale de proiectare a hărții lumii sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni diferite, așa că știm că veți găsi exact ceea ce aveți nevoie! Nu vă puteți vedea dimensiunea peretelui aici? Nu te stresa! Contactați astăzi echipa noastră fantastică de servicii pentru clienți! Sunt aici pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă pe care o aveți și pentru a vă face experiența de cumpărături cât mai liberă de stres. Nu vei crede că nu te-ai gândit să îi contactezi înainte. Trimite-le un mesaj acum!

aplicația te-a pus într-un murat? Vă faceți griji că va trebui să ieșiți la un decorator scump? Nu o vei face! Toate picturile noastre de fundal pentru hărțile luminoase sunt prevăzute cu un set de instrucțiuni foarte ușor de urmat pe care trebuie să le urmați. Puteți vedea o copie a acestora pe pagina noastră web. Puteți cumpăra și alte accesorii utile de pe site-ul nostru, cum ar fi freze, lipici pentru tapet și role. Cu totul într-un singur loc convenabil, ce ți-ai mai putea dori!

deci la ce aștepți, cumpără acum una dintre picturile noastre murale de perete pentru harta lumii!

1-19 de 19 fototapet