Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Tapet de bucătărie

o colecție uimitoare de tapet pentru bucătărie, cu modele incredibile, care dau un nou suflet de viață pereților din bucătărie. Datorită uimitoarelor noastre imagini de fundal de bucătărie, veți putea crea bucătăria pe care v-ați dorit-o dintotdeauna, cu atât de multe modele disponibile, nu ar putea fi mai ușor. îți va plăcea să petreci timp în bucătărie, să gătești rețete noi, să speli vasele și să te uiți acum la noii tăi pereți.

de la pizza la ardei iute, până la doza zilnică de cafea, echipa noastră de design extrem de talentată a fost foarte creativă cu această colecție de idei de tapet de bucătărie , deci există cu siguranță un design pe care îl veți iubi! Fă-ți bucătăria undeva unde îți va plăcea să petreci timpul cu adăugarea unor tapete, nu există un moment mai bun ca prezentul. Aruncați o privire și obțineți tapetul pentru pereții bucătăriei acum!

gătește o furtună cu unul dintre aceste modele de tapet de bucătărie!

dacă sunteți oricum similar cu noi, atunci știți și voi că adăugarea tapetului aduce beneficii mari casei dvs. Este dificil să vă gândiți la o modalitate mai bună de a adăuga grămezi de caracter și unicitate, fără să vă faceți griji cu privire la eventualele daune sau modificări permanente ale zidurilor. modelele noastre de tapet de bucătărie sunt un exemplu excelent, adăugând beneficii precum căldura, stilul și adâncimea în orice cameră, oferindu-vă în același timp acel aspect uimitor pe care l-ați urmărit. Sunt o atingere incredibilă pentru orice cameră. Nu există nicio modalitate în care veți dori să fiți fără unul din nou!

această hârtie de perete din bucătărie nu va pune nicio dificultate atunci când încercați să o aplicați, lovind orice imperfecțiune vizibilă pe bordură. Nu vor fi lăsate îndoituri sau urme, bule sau ondulații și strălucirea sau reflexia unor cantități mari de lumină vor fi un lucru din trecut, făcându-le potrivite pentru orice bucătărie! Aceste produse au o durabilitate foarte mare și vor dura mulți ani, făcând tapetul nostru de bucătărie perfect pentru dvs.!

am inclus instrucțiuni în fiecare pachet și, de asemenea, pe site-ul nostru web, astfel încât să știți exact ce trebuie să faceți, chiar dacă este prima dată. Aplicarea tapetului de bucătărie de designer este foarte ușoară! și dacă încă nu sunteți sigur, echipa noastră de asistență pentru clienți vă va ajuta cu plăcere!

fă-i invidați pe toți oaspeții cu noua ta bucătărie. tapetele noastre din bucătării vor crea o atmosferă primitoare și veți putea să vă arătați cu ușurință gusturile. Răsfoiți colecția acum!

Este renovarea timpului și redecorarea! Verificați acest tapet de bucătărie cu un ornament elegant de păun. Acest model frumos este întotdeauna pe partea de sus!
Este renovarea timpului și redecorarea! Verificați acest tapet de bucătărie cu un ornament elegant de păun. Acest model frumos este întotdeauna pe partea de sus!
88 Lei
Tapet cu textură spectaculoasă pentru camera copiilor cu un model care imită pavaj în stil de desene animate perfect pentru camera copiilor.
Tapet cu textură spectaculoasă pentru camera copiilor cu un model care imită pavaj în stil de desene animate perfect pentru camera copiilor.
88 Lei

1-24 de 74 tapet