Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Autocolant laptop 66

TenStickers. Autocolant laptop 66. Omagiază cel mai faimos drum din lume cu acest superb autocolant de laptop! Autocolante personalizate.

Ruta 66 - cel mai faimos drum din lume? Cu siguranță cel mai faimos drum din america, așa că de ce să nu plătești tribut cu acest superb autocolant de laptop? înfățișează logo-ul clasic al celebrului drum, permițându-ți să-ți amenajezi accesoriul cu acest autocolant de vinil și visează să călătorești! Alege marimea si comanda acum!

disponibil într-o varietate de dimensiuni. Ca toate numerele noastre, este ușor de aplicat și extrem de îndelungat. Fabricat cu vinil rezistent la bule și nu lasă daune sau reziduuri la îndepărtare.

TenStickers. Autocolant laptop 66. Omagiază cel mai faimos drum din lume cu acest superb autocolant de laptop! Autocolante personalizate.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Aprecierile clienților care au cumpărat Autocolant laptop 66

Apreciere generală: 10 / 10

la 21/10/2020 la 08:55 h

la 22/09/2020 la 17:26 h

The stickers are of very good quality. Very well packed, instructions included. Professional, in one word. The delivery lasted a bit long (almost a month), but it was understandable considering the whole world pandemic situation... Anyway, it worthed waiting. The communication with Emily was quick, professional and kind in the same time... It worths working with these guys...

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.