Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Sticker laptop wanderlust

TenStickers. Sticker laptop wanderlust. Un autocolant perfect pentru laptop pentru toți cei care iubesc să călătorească! Disponibil în 50 de culori.

Iubesc să călătoresc? îți place să iei laptopul cu tine pentru a încuraja amintiri minunate? Ei bine, atunci acest decal laptop poate fi perfect pentru a face computerul să iasă în evidență! înfățișează un superb balon de aer printre nori, cu cuvântul wanderlust cocoțat confortabil lângă el! Un autocolant perfect de vinil pentru toate piulițele de călătorie!

disponibil într-o varietate de dimensiuni. Ca toate numerele noastre, este ușor de aplicat și extrem de îndelungat. Fabricat cu vinil rezistent la bule și nu lasă daune sau reziduuri la îndepărtare.

TenStickers. Sticker laptop wanderlust. Un autocolant perfect pentru laptop pentru toți cei care iubesc să călătorească! Disponibil în 50 de culori.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Aprecierile clienților care au cumpărat Sticker laptop wanderlust

Apreciere generală: 10 / 10

la 12/09/2020 la 10:23 h

Produse de calitate, mai faine decat ma asteptam. In schimb nu am fost pregatit sa astept 3 sapt pentru transport, nu stiam ca vor fi fabricate in Spania.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.