0

Negru autocolant pisica laptop

TenStickers. Negru autocolant pisica laptop. Dacă vă place acest animal, tratați-vă cu această fotografie. * În funcție de dimensiunea dispozitivului, proporțiile de autocolant pot varia ușor.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

laptop autocolant cu fotografia unei pisici neagră, din colecția noastră de autocolante de animale. Dacă sunteți un iubit al acestui animal, luați această fotografie spectaculoasă. Odată așezat pe laptop, va lăsa pe toți impresionați. Acest autocolant va arăta dragostea ta pentru pisici și aerul misterului care le înconjoară.
aveți posibilitatea să comandați acest laptop vinil în mai multe dimensiuni pentru a se potrivi dimensiunii calculatorului dumneavoastră. Este ușor de aplicat fără a lăsa riduri sau bule în interior.
selectați dimensiunea care se potrivește cel mai bine calculatorului dvs. și, dacă aveți îndoieli cu privire la măsurători, scrieți-ne în secțiunea de observații din zona de achiziție despre dimensiunea exactă a carcasei și adaptați adezivul la ele. * în funcție de mărimea dispozitiv, proporțiile vinilului pot varia ușor.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Negru autocolant pisica laptop

Referință: A4409

Format:
Nici o preferință

Categoriile de public căruia i se adresează:
Adolescenţi
Toate varstele

Număr de persoane:
Fără oameni