Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Tapet cu modele, modele texturate

o colecție fantastică de tapet texturat , ideală pentru a adăuga o notă de clasă oricărei părți a casei tale! Această colecție de tapet cu modele ar arăta absolut extraordinar și ar transforma cu adevărat casa ta într-o casă. în această colecție remarcabilă veți găsi o serie de modele variate care descriu o multitudine de texturi și modele!

indiferent dacă doriți pereți cu aspect de marmură, beton sau lemn, puteți realiza acest lucru cu echipele noastre minunate de design, cu o colecție de tapete strălucitoare cu modele și texturi! Există un produs care să răspundă gusturilor și stilurilor individuale ale fiecăruia, așa că nimeni nu a fost omis. Nu întârzia căutarea peretelui perfect, răsfoiți-vă și deveniți creativi.

texturi și modele special pentru pereții tăi!

cu aplicarea unei lipiri de perete texturate, aproape instantaneu îți vei transforma casa în bine. Poți decora toți pereții casei tale exact cum îți dorești fără îngrijire în lume, știind că nu se vor provoca daune și nimic nu este permanent. Acum că ați preluat controlul, vă puteți decora casa pentru a urmări toate tendințele actuale sau trecute ori de câte ori doriți. Aceste agățături de perete cu modele respiraționale oferă acasă beneficii suplimentare, cum ar fi adâncimea, stilul și căldura crescute. Oferindu-vă un aspect nou și o senzație strălucitoare de casă.

acoperirile noastre de perete texturate sunt extrem de ușor de aplicat și asigură că nu există nici o parte goală sau plictisitoare a peretelui dvs.! Modelele sunt unice, originale și de cea mai înaltă calitate - ceea ce înseamnă că nici o strălucire sau reflexie nu va cauza niciun fel de probleme și că nu sunt cutate, rupte, fără bule și fără peeling datorită naturii lor durabile și de lungă durată, mascând orice imperfecțiune pe pereții tăi.

dacă nu ați aplicat niciodată tapet înainte nu este nevoie să vă faceți griji. Instrucțiunile sunt incluse în fiecare dintre pachetele noastre și, de asemenea, pe site-ul nostru web, astfel încât să știți exact ce să faceți. Aplicarea imaginii de fundal tematice și a modelelor este plăcută și ușoară, cu sfaturi pentru aplicarea prealabilă, în timpul și postarea, de asemenea, disponibile! și dacă încă nu sunteți sigur, echipa noastră de asistență pentru clienți vă va ajuta cu plăcere!

decorarea casei dvs. Este o necesitate absolută pentru a face din ea o casă - fără tapet unic, o casă este doar o casă! De aceea ar trebui să începeți să aruncați o privire prin colecția noastră uimitoare de tapet cu model și textură chiar acum!

1-24 de 191 tapet