Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Tapet de cărămidă

de ce nu adăugați niște cărămizi în camera dvs.? Nici nu va trebui să mergeți să bateți tencuiala pentru aceste cărămizi. Nu ar putea fi mai ușor și mai rentabil cu tapetul nostru din cărămidă. Avem o mulțime de culori diferite, deci dacă nu sunteți un fan al cărămizilor roșii, nu vă faceți griji, avem gri, negru, maro orice culoare! Aruncați o privire prin această colecție de tapet cu efect de cărămidă acum și începeți să construiți!

de la pereți de cărămidă de școală veche realiste până la șicuri moderne, există cu siguranță tapet de perete de cărămidă în colecția noastră pentru a se potrivi tuturor și fiecărei camere datorită incluziunii minunatei noastre echipe de designeri. De ce să nu scoateți latura creativă și să vă decorați pereții astăzi, nu veți regreta!

găsiți-vă constructorul interior cu tapet din cărămidă falsă!

revenirea la pereții simpli originali nu va fi o opțiune după aplicarea unuia dintre tapetele din cărămidă texturată din cauza adăugărilor grozave pe care le fac acasă, ceea ce le face o investiție minunată. Libertatea de a juca va face ca toate stilurile pe care le doriți să fie toate ale voastre, lăsând creativitatea să se dezlănțuie, totul fără a fi nevoie să comiteți nimic permanent sau grija daunelor. Să fii la curent cu toate tendințele actuale nu a fost niciodată mai ușor! Nu există nicio îndoială că aceste imagini de fundal din cărămidă expusă vor face camerele să arate dincolo de uimitor, cu toate acestea beneficiile nu se opresc aici, ele aduc, de asemenea, adâncime, stil și căldură sporite, făcând casa ta mult mai unică și mai specială pentru tine!

tapetul nostru cu model de cărămidă are un proces de aplicare minunat de simplu și ușor, permițând ascunderea rapidă a imperfecțiunilor de pe pereți. La fel ca cărămizile, tapetul nostru nu se va deteriora cu ușurință și nici nu vor avea probleme precum bule, rupturi sau riduri! De asemenea, nu strălucesc și nu reflectă deloc, așa că nu vor pătrunde prea mult în casa ta, dar vor avea totuși un impact suficient pentru a arăta incredibil! Durabilitatea acestor imagini de fundal cu aspect de cărămidă este incomparabilă și poate rezista cu ușurință testului timpului, oferindu-vă flexibilitatea de a vă schimba tapetul oricând doriți!

tapetul nostru de zidărie , la fel ca toate tapetele noastre, este foarte ușor de aplicat și vine cu instrucțiuni de aplicare clare, precum și instrucțiunile pe care le puteți găsi pe site-ul nostru web, deci nu este nevoie să vă îngrijorați.

deci, de ce să nu aruncați o privire la tapetul nostru în stil cărămidă acum și să obțineți aspectul pe care l-ați dorit întotdeauna.

Tapet de lux cu un design de cărămidă color acvatică, care va oferi o senzație liniștită și iluminată camerei în care doriți să o instalați.
Tapet de lux cu un design de cărămidă color acvatică, care va oferi o senzație liniștită și iluminată camerei în care doriți să o instalați.
89 Lei

1-24 de 27 tapet