Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Alte tapet textură

o colecție fantastică de alte tapete texturate , ideale pentru a adăuga o notă de clasă și individualitate în orice parte a casei tale! Această colecție de tapet va transforma orice spațiu din casa ta! în această colecție veți găsi o serie de modele variate care descriu o varietate de texturi!

de la ardei și cocktailuri de epocă pentru bucătăria ta la nori și modele abstracte de cerneală pentru dormitorul tău, această colecție de alte acoperiri de perete cu textură găzduiește unele dintre desenele noastre strălucitoare care nu se potrivesc cu nimic altundeva. Echipa de design adoră gândirea în afara cutiei, așa că, dacă doriți ceva cu adevărat unic și ciudat, ați ajuns cu siguranță la locul potrivit! Aruncați o privire prin acest catalog în continuă expansiune al altor imagini de fundal pentru design de textură și selectați-l pe cel pentru dvs.!

scoase din cutie alte texturi lipite!

diferența masivă atunci când adăugați o altă textură tematică închideți acasă va fi remarcată automat datorită unicității și caracterului cu care vă vor umple camerele, unele aspecte care sunt uimitoare să aveți atunci când creați un mediu mai familiar. Cu acest tapet puteți modifica aspectul camerelor fără a fi nevoie să vă faceți griji că acesta va fi permanent sau vă va deteriora pereții! Indiferent de tendința actuală de decor, puteți regla celălalt tapet de textură în consecință pentru a se potrivi! Beneficii suplimentare precum adâncimea, stilul și căldura crescute sunt oferite de acest produs, deci nu numai că arată uimitor, dar se simte și uimitor.

celelalte imagini de fundal cu design de textură sunt realizate dintr-un material foarte durabil, care durează ani de zile. Sunt, de asemenea, foarte rezistente la probleme precum lacrimi, riduri și bule și vor acoperi instantaneu oricare dintre imperfecțiunile peretelui. Nu vor reflecta nici o strălucire sau lumină rătăcită care pătrunde în camera dvs. ; cu toate acestea, celelalte huse de perete texturate vor reflecta altceva... Calitatea înaltă a imaginilor de fundal!

acest tapet cu alte texturi este ușor de aplicat, cu instrucțiuni găsite pe site-ul nostru și alături de tapetul tău când acesta ajunge. Sunt disponibile, de asemenea, sfaturi cu privire la instrumentele recomandate și sfaturi pentru aplicarea prealabilă, în timpul și postarea, precum și instrucțiuni pentru imagini. Dar dacă aveți îngrijorări sau îndoieli, vă rugăm să contactați minunata noastră echipă de servicii pentru clienți.

fă din casa ta o casă chiar acum! Răsfoiți colecția de alte agățate de perete texturate pentru a găsi noul dvs. Tapet perfect. Există un design și un model doar pentru tine și casa ta!

Designul acestui tapet texturat este un exemplu de o piesă abstractă de artă care poate fi decorare în camera de zi, birou sau sufragerie.
Designul acestui tapet texturat este un exemplu de o piesă abstractă de artă care poate fi decorare în camera de zi, birou sau sufragerie.
88 Lei
Faceți din dormitorul sau sufrageria dvs. Un spațiu mai exclusivist, cu acest fantastic tapet vintage cu scrieri în greacă veche.
Faceți din dormitorul sau sufrageria dvs. Un spațiu mai exclusivist, cu acest fantastic tapet vintage cu scrieri în greacă veche.
88 Lei

1-24 de 38 tapet