Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Tapet de stil vintage

o colecție uimitoare de tapet vintage cu care să îți decorezi casa! Tema vintage este una urmărită de atât de mulți oameni, dar noi, la tenstickers, o facem exact cu o colecție uimitoare de tapet retro , unic în toate sensurile cuvântului! Acest tapet va oferi camerei tale un aspect răcoros și unic într-un stil care nu este niciodată demodat, asigurându-te totodată că te simți confortabil în casă.

de la modele de valize până la tapet floral vintage există un design aici pentru fiecare iubitor de epocă datorită creativității echipei noastre minunate de design. Exprimă-te prin pereții tăi cu unul dintre aceste modele. Parcurgeți acum această colecție în continuă expansiune, noul dvs. Tapet vă așteaptă!

tapet antic pentru iubitorii de epocă!

când adăugați tapet vintage reprodus acasă, veți fi investit în el în mod masiv datorită beneficiilor incredibile pe care le va aduce. Libertatea de a decora fiecare dintre pereții dvs. în orice mod doriți, fără grija pagubelor sau a unui angajament pe termen lung, vă aparține. Aceste acoperiri de perete oferă opțiunea de a profita de stilurile și tendințele populare, asigurându-vă că aveți cea mai la modă casă din jur. Pe lângă aspectul nou și minunat pe care un tapet de modă veche îl oferă casei dvs. , veți fi, de asemenea, la curent cu alte beneficii, cum ar fi adâncimea crescută, căldura și o mulțime de caractere.

acest tapet în stil vintage va adera într-o manieră netedă și foarte ușoară la toți pereții dvs. , luând orice imperfecțiuni pe care pereții dvs. Le fac să fie îndepărtate de la vedere. încrețiturile sau urmele nu sunt lăsate în urmă și niciodată nu se curăță sau nu se balonează. Dacă strălucirea sau reflexia au fost ceva care vă preocupa, nu este nevoie, deoarece aceste închidere sunt rezistente, făcându-le potrivite pentru fiecare cameră din casa dvs. Durabilitatea acestor produse este incredibilă și va dura foarte mult timp, așa că, dacă doriți să vă schimbați în mod constant tapetul sau să îl păstrați așa cum este, aveți această alegere atunci când achiziționați cu noi modele de tapet vintage.

nu este nevoie să vă preocupați cu privire la procesul de aplicare. Instrucțiunile pot fi găsite pe site-ul nostru web și împreună cu comanda dvs. , alături de recomandări cu privire la instrumente, instrucțiuni de imagine și sfaturi pentru aplicarea prealabilă, în timpul și postarea. Aplică-ți tapetul de epocă inspirat astăzi!

transformă-ți pereții într-o operă de artă de epocă, nu există timp ca prezentul!
Tapet pentru sufragerie este un accesoriu obligatoriu în lumea decorațiunilor moderne. Verifică-l și comanda online cele mai bune idei pentru casa ta.
Tapet pentru sufragerie este un accesoriu obligatoriu în lumea decorațiunilor moderne. Verifică-l și comanda online cele mai bune idei pentru casa ta.
88 Lei
Tapetul ornamental este o alegere perfectă pentru casa ta. Comanda acum acele decoruri uimitoare online și bucură-te de noile tale decorațiuni!
Tapetul ornamental este o alegere perfectă pentru casa ta. Comanda acum acele decoruri uimitoare online și bucură-te de noile tale decorațiuni!
88 Lei

1-24 de 81 tapet