Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Alte imagini de fundal vintage

îți place aspectul vintage? De ce să nu aruncați o privire la colecția noastră de alte imagini de fundal vintage. Suntem 100% siguri că te vei îndrăgosti de aceste modele. Cu modele florale vintage, artă clasică a vremii, teme color vintage, veți găsi alte imagini de fundal tematice vintage perfecte în cadrul acestei colecții.

aceste alte acoperiri de perete vintage sunt perfecte pentru a adăuga o notă de anii 70, 80 și 90, precum și multă individualitate oricăruia dintre pereții tăi! Această colecție de tapet va transforma orice spațiu din casa ta! Echipa de design s-a gândit cu siguranță în afara cutiei cu această colecție, așa că dacă doriți ceva cu adevărat unic, sunteți în locul corect! Aruncați o privire prin acest catalog în continuă expansiune cu alte imagini de fundal de design vintage și selectați-l pe cel pentru dvs.!

nimic altceva decât cele mai bune alte paste de perete vintage!

odată aplicate, aceste frumoase alte închideri de epocă vă vor permite să vedeți ce investiție grozavă sunt de fapt în casa dvs. Spre deosebire de multe alte imagini de fundal, acestea vă oferă libertatea de a vă decora pereții în orice mod doriți, fără niciun angajament de natură permanentă sau daune provocate zidurilor dvs. , permițându-vă să profitați de stilurile și tendințele actuale pe care anterior nu le aveți. A fi capabil sa! Toată lumea va invidia faptul că aveți cel mai la modă decor în casă! Aceste alte colțuri de epocă nu numai că îți oferă peretele cu aspect incredibil pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, dar aduc și beneficii suplimentare, cum ar fi adâncimea crescută, stilul și căldura, ceea ce face un cadru mai natural!

celelalte imagini de fundal în stil vintage sunt ușor de aplicat, cu toate instrucțiunile de care ai putea avea nevoie incluse în comanda ta, precum și pe site-ul nostru web, unde pot fi găsite sfaturi cu privire la instrumentele recomandate și sfaturi pentru aplicații anterioare, în timpul și postarea și instrucțiuni de imagine. . Materialul este extrem de durabil și rezistent la probleme precum lacrimi, riduri și bule. De asemenea, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la strălucirea sau reflexia cauzată de lumina vagabondă, deoarece aceste produse sunt rezistente, făcându-le potrivite pentru orice casă. Datorită naturii lor de lungă durată, puteți schimba imaginea de fundal în fiecare an sau la fiecare 10 ani. Nu există limitări cu celelalte acoperiri de perete în stil vintage!

calitate ridicată și prețuri mici, pune-ți mâna pe cont astăzi! Nu ratați aceste uimitoare alte imagini de fundal de epocă.

1-24 de 37 tapet