Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Picturi murale de epocă

după look-ul vintage din casa ta? Sătul de aspectul modern pe care îl doresc atât de mulți alți oameni? Nu este norocos că ai ajuns aici! Luați-l înapoi în timp cu colecția noastră fantastică de picturi murale de epocă! Nu vor dezamăgi! Avem atât de multe modele fantastice dintre care puteți alege, știm că veți găsi cel puțin unul de care nu vă puteți sătura! aici, la tenstickers, echipa noastră de design își pasă cu adevărat de tine, de client și de ceea ce își dorește. De aceea, creăm tot timpul noi picturi murale de epocă, așa că sunteți sigur că vă veți găsi pe cel perfect! Vino și explorează acum!

ia-o înapoi în timp cu picturile noastre de perete retro

de la ziare de epocă la desene de epocă până la flori de epocă avem atât de multe modele pentru a alege din catalogul nostru de picturi de epocă. Casa sau biroul dvs. Nu vor mai arăta niciodată la fel! Te vom ajuta să creezi în casa ta o atmosferă relaxantă de vis pe care ai urmărit-o de atâția ani. Prietenii și familia vor fi atât de gelosi pe gustul tău uimitor în decor! Nu vei putea rezista acum să cumperi o pictură murală retro!

toate picturile noastre de perete în stil vintage sunt realizate cu materiale de foarte bună calitate, așa că nu ar trebui să vă fie frică de rupere sau rupere! Calitatea imaginii înseamnă, de asemenea, că vă garantăm că nu va fi neclară sau nu va reflecta nicio lumină nedorită în casa dvs.! Vor arăta minunat tot timpul! Dacă ideea aplicării unei picturi murale în stil vintage este puțin descurajantă, permiteți-ne să ne ajutăm. Ne asigurăm că oricine și toată lumea își pot aplica propriul tapet de peisaj vintage. Dacă sunteți începător, vom include și instrucțiuni în fiecare colet pe care îl trimitem clienților noștri. Puteți chiar achiziționa accesorii precum perii, role și tăietoare de pe site-ul nostru. Este atât de ușor să obțineți tot ce aveți nevoie dintr-un singur loc!

aveți o mică întrebare despre picturile noastre de fundal de epocă? Sau poate unul mare? în orice caz, ți-am primit spatele! Echipa noastră fantastică de servicii pentru clienți este aici pentru a vă ajuta să vă răspundeți la orice întrebare. Trimiteți-le astăzi un e-mail sau un mesaj online! Deci de ce ezitarea? Cumpărați acum o murală de perete de la noi! Este un produs de o calitate foarte bună la un preț atât de mic!

1-24 de 28 fototapet