Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Autocolante pentru pereți de sport

răsfoiți colecția noastră extinsă de autocolante sportive. Decora camerele din casa sau afacerea ta. Aceste modele ar fi perfecte pentru săli de sport sau centre sportive. Aceste produse oferă o nouă închiriere a vieții pereților tăi. Conferă-ți camerei caracter. Veți dori să vă petreceți tot timpul în camera dvs. Recent decorată, puteți chiar să vă simțiți încurajați să vă deplasați și să faceți un antrenament!

în cadrul acestei colecții de calcul sport, veți descoperi o mare varietate de modele, potrivite pentru orice vârstă și potrivite pentru aplicarea pe o suprafață aany, cum ar fi pereți, sticlă, aparate, mobilier sau dispozitive, cum ar fi telefoane mobile, computere sau console.

o vastă colecție de modele sportive pentru tine și casa ta!


facem autocolante de vinil pentru orice sport. Unele dintre cele mai populare modele includ scuturi de fotbal, jucători de fotbal, baschet, crossfit, rugby, ciclism, hochei și multe altele. Avem chiar și decalcomanii de vinil cu expresii motivaționale legate de sport, cum ar fi încurajarea de a merge la sală. Sute de modele de orice sport la care te poți gândi!

aici la tenstickers știm că nu orice autocolant din colecția noastră se potrivește gusturilor tuturor. Acesta este motivul pentru care vă oferim șansa de a pune mâna pe propriul dvs. autocolant de sport personalizat! Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail cu o imagine mostră a ceea ce ați dori cu detalii precum dimensiunea și culorile. Echipa noastră de proiectare va lucra apoi pe autocolantul tău! Dacă vă place unul dintre design-urile noastre, dar nu sunteți prea dornici de dimensiuni, culori etc, atunci le pot modifica și pentru dvs.! Autocolantele personalizate ale tenstickers sunt făcute la comandă, putem crea un autocolant complet personalizat în funcție de nevoile, gusturile și stilurile dvs. Vei avea autocolantul perfect pentru tine și pereții tăi!

aplicarea autocolantelor noastre cu tematică sportivă este foarte ușoară datorită hârtiei noastre de transfer. Materialul este, de asemenea, rezistent la bule și rezistent la probleme precum ridurile, ruperea și cute, ceea ce înseamnă că autocolantul dvs. Va putea fi aplicat fără probleme.

aceste minunate etichete cu tematică sportivă vor transforma decorațiunea casei sau plăcerea, vor crea un mediu unic și exclusiv pentru tine. Nu va mai trebui să te uiți la wallls-uri albe plictisitoare. Decorarea cu aceste modele sport va fi fantastică și vei fi atât de bucuroasă că ai optat pentru asta. Parcurgeți acum această colecție superbă de modele! Suntem siguri că îți va plăcea!
10 / 10

1 Aprecieri

Decorați-vă casa cu acest fantastic autocolant de tenis personalizabil, aducând un omagiu sportului superb! Disponibil în 50 de culori.
Decorați-vă casa cu acest fantastic autocolant de tenis personalizabil, aducând un omagiu sportului superb! Disponibil în 50 de culori.
Personalizabil
26 Lei
Dacă copilul dvs. Este un mare fan al fotbalului, el sau ea se va îndrăgosti de acest decalaj de perete de sport al unei mingi de fotbal, cu un nume în stil urban.
Dacă copilul dvs. Este un mare fan al fotbalului, el sau ea se va îndrăgosti de acest decalaj de perete de sport al unei mingi de fotbal, cu un nume în stil urban.
Personalizabil
11 Lei

1-24 de 727 stickere decorative

Filtrați căutarea pentru a reduce numărul de rezultate