Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Postiturile de rugby

Colecție de autocolante Rugby pentru a decora orice cameră sau suprafață, ideală pentru a oferi personalitate și culoare. Dacă sunteți un fan al Ruby, vă place aceste desene sau modele să se plaseze în accesorii, căști, pereți sau oriunde doriți. Decorează-ți centrul sportiv, peretele colțului tau de rugby sau orice accesoriu. O colectie de desene sau modele care arata ce sport sunteti un entuziast si cum este modul dvs. de viata.
Arată că tu ai rugby în sângele tău, îi dai totul pentru acest sport și îl trăiești cu o mare euforie și devotament.

Ce autocolante de rugby le voi găsi?


Veți găsi autocolante de rugby de toate felurile, de la imagini de bile până la siluete de jucători de rugby, la fraze și texte celebre. O mare varietate de modele care vă puteți adapta în dimensiuni și culori pentru a avea un produs complet adaptat la ceea ce căutați.
Toate produsele din vinil sunt de înaltă calitate, astfel încât acestea se integrează perfect în suprafața dumneavoastră. Aveți mai mult de 40 de culori pentru a alege vinilurile monocrome și vinilurile multicolore au o calitate excelentă a culorii, vii și foarte durabile. Toate produsele adezive sunt rezistente la exterior și ușor de spălat cu o cârpă umedă. Produsele sunt făcute pentru a măsura și la cerere, acest lucru ne oferă posibilitatea de a crea un produs complet realizat pentru nevoile dvs., adaptat la gustul dvs. și cu modificările pe care le doriți.
Lasati in urma suprafetele monotone sau peretii albi clasici pentru a avea un produs personalizat, facut conform specificatiilor dumneavoastra. Aplicarea vinilurilor și autocolantelor de rugby este foarte simplă, astfel încât să nu rămână bule în interior și să se integreze perfect.

1-15 de 15 stickere decorative