Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Format

Public

Nr. de persoane

Autocolante americane de fotbal

Sunteți un entuziast de fotbal? Nu pierdeți vreun joc NFL? Știți toate rezultatele NFL? Sunteți în categoria corectă, autocolante de vinil și fotbal pentru a personaliza camerele, spațiile sau accesoriile dvs., cum ar fi smartphone-urile, laptopurile, mobilierul și orice doriți. Adezivii tenvinil aderă la orice suprafață plană.

O colecție de modele ideale pentru entuziaștii acestui sport magnific. Ști de unde vine fotbalul american? Sa născut cu mai bine de o sută de ani în urmă în USA, derivat din rugby englezesc. Este unul dintre cele mai competitive sporturi de contact din USA și este practicat în prezent în mai mult de 60 de țări.

Ce autocolante de fotbal voi găsi?


Veți găsi modele create prin foi cu siluete de jucători, astfel încât să le puteți plasa în accesorii. Fraze motivaționale de vinil cu fotbal cu siluete incredibile de jucători care rulează, vinil cu nume și imagini de fotbal american sau sigla NFL. O serie de designuri exclusive Tenvinilo, astfel încât să puteți crea și decora colțul cu sportul preferat.
Produsele de fotbal sunt ușor de amplasat astfel încât să nu rămână bule în interior și să se integreze fără probleme în suprafață, fiind finisate mat pentru a evita reflexiile cu lumină interioară sau în aer liber. Toate produsele de vinil sunt de înaltă calitate pentru care se integrează perfect pe suprafața dvs. Aveți mai mult de 40 de culori pentru a alege vinilurile monocrome și vinilurile multicolore au o calitate excelentă a culorii, vii și foarte durabile. Toate produsele adezive sunt rezistente la exterior și ușor de spălat cu o cârpă umedă. Produsele sunt făcute pentru a măsura și la cerere, acest lucru ne oferă posibilitatea de a crea un produs complet realizat pentru nevoile dvs., adaptat la gustul dvs. și cu modificările pe care le doriți.
Afișează-ți devotamentul și cât de mult îți place acest sport oferindu-ți personalitate accesoriilor și pereților, prietenii tăi vor fi uimiți și vor iubi noile tale stickere de fotbal și viniluri. Unul dintre cele mai populare evenimente este SuperBowl, cel mai vizionat eveniment din lume, ceea ce mișcă fotbalul, milioane și milioane de oameni. Marchează un Touchdown în decorarea ta. Lăsați în urmă pereții plictisitori și monotoni, lăsând în urmă suprafețe netede și plictisitoare. Faceți-o unică, unică și diferită.

1-18 de 18 stickere decorative