Livrare la nivel mondial
0

șah și plicuri autocolant

TenStickers. șah și plicuri autocolant. Jocuri de masă - o caracteristică ideală pentru nopțile dvs. De joc. Checker board decal temă pentru a plasa pe masa de joc.
TenStickers. șah și plicuri autocolant. Jocuri de masă - o caracteristică ideală pentru nopțile dvs. De joc. Checker board decal temă pentru a plasa pe masa de joc.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

jocuri de masă - o caracteristică ideală pentru nopțile dvs. De joc. checker board decal temă pentru a plasa pe masa de joc. O parte din colecția noastră de autocolante de mobilier. Disponibile în diferite dimensiuni. Pentru o protecție mai mare a suprafeței laminate contactați-ne la info.ro@tenstickers.com.
șahul a continuat să fie unul dintre cele mai bune jocuri de interior de secole. și cum putem uita de dame, care se întâmplă să fie unul dintre cele mai distractive jocuri de interior? Acum puteți juca aceste jocuri pe masa dvs. Fără a fi nevoiți să vă faceți griji în căutarea unei plăci. Nu, nu glumim. șablonul nostru de șah și dame de bord vine în diferite dimensiuni. Acest adeziv ușor de aplicat pe bază de vinil este la fel de ușor de îndepărtat și nu lasă reziduuri după aceea. Lipiți-l pe o masă, bucurați-vă de un joc de șah captivant și înlăturați-l în caz de nevoie. A se vedea creșterea tensiunii ca un joc nervos-rafturi cu fratele sau prietenul apropie punctul culminant pe acest autocolant senzațional.

Informații despre șah și plicuri autocolant

Referință: A6130

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.