Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Embleme joc decalcomanii

Colecție de modele inspirate din jocurile de masă clasice. Autocolante cu imagini și logo-uri ale dvs. și ale familiilor dvs. jocuri preferate, cum ar fi twister, monopol și multe altele!

copiii și adolescenții vor adora cu siguranță aceste decalcomanii colorate care le vor aminti de momentele distractive petrecute împreună cu familia și prietenii. Sau dacă sunteți un jucător clasic, s-ar putea să doriți să vă decorați sala de jocuri cu unul dintre aceste modele grozave din jocurile de societate populare și bine iubite.

unde pot pune autocolantele jocului meu de masă?

autocolantele de perete ale jocului de masă pot fi plasate pe orice suprafață plană. Adaptează-le la dimensiunea mesei tale, acoperă-o, protejează-o și creează un spațiu funcțional, frumos și foarte colorat. Le puteți pune pe podea, astfel încât copiii să se poată juca direct și să meargă pe ele.

un produs de înaltă calitate, ușor de aplicat, astfel încât să nu existe bule în interior. Finisajul autocolantelor noastre decorative este mat pentru a evita reflexele cu lumină în interior sau în exterior. Le puteți curăța cu ușurință cu o cârpă umedă și puteți adăuga un strat de rezistență la masa unde le-ați pus.

dacă nu găsiți autocolantul de joc pe care îl căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de design grafic care poate modifica un design existent sau poate crea o etichetă unică de joc de societate doar pentru dvs.! un produs pe măsură, astfel încât să aveți un spațiu în care să puteți petrece câte ore doriți fără să vă săturați de noile dvs. Accesorii decorate.

bucurați-vă și, cu ajutorul jocului de masă, jocuri precum poker, gâscă și alte modele completează decorarea casei.

1-21 de 21 stickere decorative