0

Pădurile rădăcină autocolant duș

TenStickers. Pădurile rădăcină autocolant duș. Excelent autocolant pentru duș pentru adăugarea unei atingeri personale la decorul pentru baie. Utilizați acest decalaj translucid de duș pentru a vă asigura confidențialitatea, permițând în același timp o anumită lumină. Disponibile în diferite dimensiuni și 50 de culori diferite, inclusiv culori translucide!

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Excelent autocolant de duș pentru adăugarea unei atingeri personale la decorul pentru baie , din colecția noastră de plante și colecții de copaci. Utilizați acest decalaj de duș translucid pentru a vă asigura confidențialitatea, permițând în același timp o anumită lumină. Acest autocolant superb pentru uși de duș este disponibil în orice dimensiune doriți și peste 50 de culori diferite.
de calitate superioară, care nu lasă urme la îndepărtare.
* trimiteți-ne un e-mail la info.ro@tenstickers.com pentru a obține acest design într-o dimensiune specifică care vă convine sau o versiune translucidă a culorilor de mai sus.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.