0

Jucător de fotbal lovind un autocolant de perete

TenStickers. Jucător de fotbal lovind un autocolant de perete. Copiii tăi sunt nebuni în legătură cu fotbalul? Apoi obțineți acest autocolant de fotbal de perete al unui fotbalist deasupra capului lovind o minge de campioni! Această autocolantă siluetă de perete este perfectă pentru decorarea camerei copilului, a camerei pentru adolescenți, a barului sportiv sau a centrului sportiv.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Copiii tăi sunt nebuni în legătură cu fotbalul? Apoi obțineți acest autocolant de fotbal de perete al unui fotbalist deasupra capului lovind o minge de campioni! Acest autocolant silueta de perete este perfect pentru decorarea camerei unui copil, a unei camere de adolescenti , a unui bar sportiv sau a unui centru sportiv din cauza loviturii cu bicicleta actionata de jucator. Acest autocolant poate oferi o ambianță elegantă și sportivă. Ca toate autocolantele noastre, acest design este disponibil în mai multe dimensiuni și culori diferite.

Informații despre Jucător de fotbal lovind un autocolant de perete

Referință: A9605

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.