0

H2o autocolant decorativ de duș

TenStickers. H2o autocolant decorativ de duș. Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv și interesant de a vă decora baia, nu căutați mai departe decât acest autocolant de duș! Oferind textul "h20", acest vinil translucid este modalitatea perfectă de personalizare a dușului, oferind în același timp o intimitate în timp ce vă spălați!

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv și interesant de a vă decora baia , nu căutați mai departe decât acest autocolant de duș! Oferind textul "h20", acest vinil translucid este modalitatea perfectă de personalizare a dușului, oferind în același timp o intimitate în timp ce vă spălați! Disponibilă într-o varietate de dimensiuni diferite, dacă aveți nevoie de o dimensiune personalizată, atunci nu ezitați să ne contactați, indicând dimensiunea autocolantului de care aveți nevoie la info.ro@tenstickers.com

Informații despre H2o autocolant decorativ de duș

Referință: A10603

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.