Livrare la nivel mondial
0
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Stiinta de perete stiinta

Colecție de autocolante tematice științifice minunate. Autocolante de perete și decalcomanie legate de lumea științei. autocolante perfecte pentru școală, sau ideale pentru dormitoarele copiilor, dacă sunt în vârstă oameni de știință! decals cu o varietate atât de distractiv, cât și modele educaționale și modele. îți place să fii experimental cu decorul casei tale? Dacă da, atunci sunteți sigur că veți găsi ceva care vă va plăcea în această secțiune, fie că este o ilustrație a unui om de știință celebru, fie un design impresionant al tabelului periodic! Decorați-vă pereții sau chiar dispozitivele electronice cu aceste decalcomanii care sunt proiectate în special și într-o gamă de dimensiuni pentru a se încadra în spațiul necesar.

o (oxigen) mg (magneziu) va fi reacția ta când vei vedea autocolantele noastre.


colecția noastră de vinuri decorative educative face distracție. Micii dvs. Oameni de știință vor învăța ceva nou în fiecare zi. Există o mare varietate de autocolante educaționale care vă vor uimi toți oaspeții și vă vor transforma camerele. Copiii dvs. Vor adora design-urile noastre distractive, colorate

care prezintă o gamă largă de lucruri de science, cum ar fi autocolante pentru sistem solar, autocolante periodice de masă , modele care prezintă eprubete, paltoane de laborator, orice și tot ce așteptați să vedeți într-un laborator! Toate aceste modele sunt unice și atrăgătoare și îi vor inspira pe copii să-și pună paltoanele și ochelarii de laborator și să experimenteze!

vinilurile educaționale sunt realizate integral la comandă și la o calitate superioară! Acest lucru ne permite să creăm produse care să se potrivească perfect în casa ta, laborator, clasă! Perfect pentru pereții tăi sau orice suprafață pe care dorești să îi aplici autocolantul. Foarte ușor de plasat, iar materialul nostru special de vinil este rezistent la bule, ceea ce înseamnă că nu există bule odată ce a fost aplicat. De asemenea, proiectăm autocolantele noastre pentru a avea un finisaj mat, astfel încât să nu interfereze și să nu producă străluciri enervante.

și, desigur, cum am putea uita, dacă nu reușiți să găsiți vinilul educațional perfect sau un sticker educațional cu dimensiunile sau culorile dvs. Perfecte, atunci nu ezitați să ne contactați! Aici, la tenstickers, avem o echipă de design grafic care creează în mod constant noi modele care sunt adaptate doar pentru tine. Pur și simplu trimiteți-ne un e-mail cu specificațiile de proiectare sau folosiți instrumentul nostru online util.

profitați și decorați cu autocolante decorative care vor lăsa pe toți uimiți și veți avea un decor care va ajuta, de asemenea, cei mici să învețe toate lucrurile importante din știință.


1-24 de 55 stickere decorative