0

Etichetă de ieșire monocrom semn de ieșire de urgență

TenStickers. Etichetă de ieșire monocrom semn de ieșire de urgență. O decalare de ieșire de urgență foarte utilă pentru a plasa în orice loc în care toată lumea trebuie să urmeze procedurile de incendiu și de urgență. Ideal ca un autocolant de afaceri pentru a păstra toată lumea în siguranță.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

O decalare de ieșire de urgență foarte utilă pentru a plasa în orice loc în care toată lumea trebuie să urmeze procedurile de incendiu și de urgență. Ideal ca un autocolant de afaceri pentru a păstra siguranța tuturor și a face ca toată lumea să știe unde se află ieșirea de urgență. semnul decalajului de perete va facilita evacuarea tuturor în caz de urgență.

sunteți în căutarea unui semn de înaltă calitate, care va fi vizibil pentru toată lumea? Dacă da, ați găsit autocolantul de semn ideal . este mult mai bine decât un semn normal de plastic care se va uza doar și va deteriora suprafața în care o așezați.

acest semn monocrom de ieșire de urgență este disponibil în peste 50 de culori diferite și în diferite dimensiuni. ușor de aplicat și nu lasă reziduuri pe perete după îndepărtare.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Etichetă de ieșire monocrom semn de ieșire de urgență

Referință: A7761

Tematicile stickerului decorativ:
Semnează autocolante de perete
Icoane, bannere și semne
Icoane

Locație:
Autocolante de afaceri

Suprafața ideală:
Autocolante de usi

Stilul stickerului:
Tipografii autocolante de perete

Format:
Pătrat

Publicul căruia i se adresează:
Adulți

Număr de persoane:
O persoana