Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Icoane

Colecție de autocolante care prezintă icoane și emoji-uri, perfecte pentru a oferi cunoștințe despre marcă, prezența pe rețelele sociale și pentru a adăuga pur și simplu o atmosferă distractivă la afacerea dvs. Sau la decorul casei. O colecție largă cu numeroase modele, precum și autocolante de reciclare, cu teme diferite, va servi pentru a arăta tuturor ce trebuie să facă, într-un mod distractiv și original

alegeți din gama noastră largă de modele colorate bazate pe simbolurile care au modelat viața modernă și adaugă o notă de personalitate dormitorului , livingului sau locului de muncă.

aceste modele sunt foarte ușor de aplicat și nu lasă absolut niciun reziduu dacă decideți să le eliminați! Disponibil într-o gamă de dimensiuni și culori pentru un produs complet personalizat.

ce stickere cu pictograme voi găsi?


o colecție largă de autocolante și decalcomanii pictograme decorative disponibile pentru toate gusturile, de la reciclarea icoanelor pentru a indica în ce recipient ar trebui aruncat fiecare produs, până la semne de stingătoare, băi sau orice suprafață pe care doriți, atâta timp cât este netedă.


dacă nu găsiți pictograma pe care o căutați, nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de design grafic care actualizează constant catalogul și poate crea, de asemenea , autocolante de perete unice pentru dvs. și în funcție de nevoile dumneavoastră. La tenstickers producem la cerere și acest lucru ne permite să ne adaptăm la cerințele și nevoile clientului.


creați camere în care să vă simțiți confortabil și să aveți tot ce aveți nevoie, unde să puteți sta cât de multe ore doriți și să faceți diferența cu decorul, în același timp în care vă va fi de folos. Puteți așeza autocolantele pe orice suprafață, unele suprafețe obișnuite precum pereții sau ferestrele, dar le puteți așeza și pe mobilier, electrocasnice, laptopuri sau orice tip de accesoriu.


autocolantele cu icoane pot fi monocolore , cu o paletă de peste 40 de culori din care să alegi sau multicolore , pentru a da viață și bucurie pereților cu tonuri foarte vii care dau adâncime spațiului tău. Nu vei regreta plasarea acestor produse și decorarea într-un mod diferit și original.
Decals pentru uși - ilustrație a unei chei vechi și clasice de blocare din colecția noastră de autocolante de perete de epocă. Reduceri disponibile.
Decals pentru uși - ilustrație a unei chei vechi și clasice de blocare din colecția noastră de autocolante de perete de epocă. Reduceri disponibile.
Reducere Astăzi 15%
31.76 Lei27 Lei

1-24 de 251 stickere decorative