Livrare la nivel mondial
0

Decalizare personalizată pentru biciclete

Personalizabil
TenStickers. Decalizare personalizată pentru biciclete. Personalizați un nume de pe autocolantul nostru cu designul unei biciclete pentru biciclete. Furnizați numele pe care îl doriți și alegeți dimensiunea.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Personalizați un nume de pe acest autocolant auto pentru ciclism și bucurați-vă de o plimbare cu acesta pe drum. Cu acest design pe suprafața ferestrei, a capotei sau a barei de protecție a unui vehicul cu personalizare, va fi fascinant pentru ceilalți însoțitori de drum. Vine în diferite opțiuni de dimensiuni pentru a alege ce se potrivește cel mai bine spațiului pentru a-l avea. Vinilul de cea mai bună calitate pe care îl puteți găsi pe piață cu adeziv ridicat. Nu formează riduri atunci când este aplicat, ci un aspect liniștitor liniștitor. Cumpărați o spatulă de la noi pentru a o fixa perfect pe un spațiu dorit. Poate fi folosit și pe accesorii personale.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.