0

Creion desen autocolant decorativ

TenStickers. Creion desen autocolant decorativ. Un autocolant spectaculos de perete științific cu un design unic al creierului, perfect pentru decorarea oricărui tip de cameră. Acest decal decalat de vinil este exact ceea ce aveți nevoie pentru a crea o cameră în care vă puteți concentra pe deplin, ca zonă de studiu sau de muncă, chiar și într-o bibliotecă.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant spectaculos de perete științific cu un design unic al creierului. Este perfect pentru decorarea oricărui tip de cameră, de la cele tradiționale la cele mai inovatoare și moderne. Acest decal decalat de vinil este exact ceea ce aveți nevoie pentru a crea o cameră în care vă puteți concentra pe deplin, ca zonă de studiu sau de muncă, chiar și într-o bibliotecă. Reprezentarea creierului aduce liniște, dar seriozitate și concentrare, ideală pentru acele momente în care trebuie să vă concentrați. Un autocolant fantastic care va da cu siguranta o nota personala camerei dumneavoastra.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.