Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Pereți de autocolante de jocuri

Colecție de modele inspirate din jocurile clasice. Autocolante și autocolante care sunt excelente pentru decorarea dormitoarelor și a spațiilor de joacă pentru copii.

indiferent dacă copiii tăi adoră jocurile de joacă, cum ar fi crăpătura și ferăstrăul, sau jocurile de masă clasice, cu aceste autocolante poți alege dintr-o gamă de modele care vor atrage toți copiii și îți vor aminti și tinerețea ta. De ce să nu le transmiteți timpurilor voastre preferate celor mici?

o selecție de ilustrații care vor face dormitoarele și spațiile de joacă să iasă în evidență și să inspire copiii să se distreze! îți vor plăcea decalcomaniile noastre de joc!


ce fel de autocolante de joc voi găsi?


există o mare varietate de modele colorate , care se îmbină perfect cu suprafețele camerei dvs. , fie că sunt peretele, mobilierul, ferestrele sau podeaua.


unul dintre jocurile preferate pentru copii este hopcotch, desenele autocolantelor hopscotch sunt foarte variate, sub forma unei rachete, într-un mod clasic sau pur și simplu foarte colorate pentru a da profunzime și viață instanței.


este un mod bun de a decora o cameră pentru copii într-un mod simplu și rapid , generând un impact mare la un preț economic. Sunt foarte ușor de instalat, astfel încât să nu existe bule în interior și se integrează perfect, finisajul este mat pentru a evita reflexia din lumina exterioară. Pot fi curățate cu ușurință cu o cârpă umedă.


puteți completa decorarea camerelor cu alte modele de jocuri, cum ar fi jocul twister, tic tac toe, bowling sau un circuit magnific de mașini pentru copii, care să rămână pe pământ și să le facă să circule micile lor mașini. într-un mod distractiv și original. Există atât de multe decalcomanii de perete de joc din care să alegi!


un decor exclusivist cu jocuri și autocolante originale care vor fi perfecte în camere. Creați spațiul pe care îl merită și faceți-i să petreacă orele pe care le vor distrându-se într-un loc special, casa dvs. Va respira decor și va fi făcută pe măsură și pe placul dumneavoastră.


dacă doriți ca cei mici să se distreze de minune cu noile lor autocolante, cereți-le să participe pentru a selecta ce design le place cel mai mult, pentru a vedea ce design se potrivește cel mai bine camerei lor și astfel vor fi dornici să o poată avea deja acasa.


dacă nu găsiți autocolantul de perete pe care îl căutați, nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de design grafic care îmbunătățește și extinde în mod constant colecția de modele, puteți crea și un autocolant pe măsură , fie din catalog, fie nou pe baza unei idei pe care o aveți. Trebuie doar să indicați dimensiunea și culoarea pentru a putea realiza, toate produsele sunt realizate pe măsură, astfel încât să aveți o experiență excelentă și exclusivă.

Un decal decorativ de perete de înger care ilustrează un înger mic care se joacă pe un leagăn atârnat de un nor. Ideal pentru a decora camerele copiilor tăi.
Un decal decorativ de perete de înger care ilustrează un înger mic care se joacă pe un leagăn atârnat de un nor. Ideal pentru a decora camerele copiilor tăi.
Reducere Astăzi 12%
17.05 Lei15 Lei
Pasăre copac casa decal - drăguț și colorat de arta de perete pentru copii! Creați o atmosferă jucăușă cu autocolantul pentru dormitor pentru copii.
Pasăre copac casa decal - drăguț și colorat de arta de perete pentru copii! Creați o atmosferă jucăușă cu autocolantul pentru dormitor pentru copii.
Reducere Astăzi 10%
43.33 Lei39 Lei

1-24 de 71 stickere decorative