Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Format

Covoare de vinil cu jocuri pe

căutați o modalitate de a ocupa copiii cu ceva mai satisfăcător decât consolele de jocuri? Ei bine, avem răspunsul: covoare de vinil cu jocuri! Suntem siguri că îți vor lăsa copiii distrați ore în șir! Există un model cu un joc care să se potrivească tuturor și oricărei camere. Răsfoiți această colecție și găsiți-o pe cea perfectă pentru dvs.!

creativitatea echipei noastre de design nu încetează să ne uimească. Acum ți-au adus covoare uimitoare de jocuri din vinil, de la jocuri de societate foarte îndrăgite la jocuri distractive pe care nu le-ai mai văzut. Varietatea din colecție este uimitoare și nu ne îndoim că te vei îndrăgosti de cel puțin unul, dacă nu chiar mai mult!

adăugați o distracție suplimentară cu pardoseala noastră de jocuri din vinil!

atingerea decorativă pe care o adaugă un covor de vinil cu imprimeu de joc va lumina orice cameră și oferă adăugarea de căldură și adâncime unei camere. Puteți beneficia de toate acestea prin achiziționarea acestui produs uimitor, precum și de elementele educative și distractive pe care le aduce, oferindu-i copilului dvs. Dezvoltarea cognitivă suplimentară pe care o pot obține din aceste activități distractive.

covoarele noastre de jocuri din vinil pvc sunt foarte ușor de curățat, pur și simplu ștergeți pur și simplu cu apă, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la scurgerile, petele sau zgârieturile rămase după timpul de joc care ajung la podeaua dvs.! Hoovering va fi, de asemenea, un lucru din trecut, lăsându-ți mai mult timp să te joci cu copiii tăi. în plus, sunt prietenoși cu copiii și animalele de companie, precum și hipoalergenice, făcându-le perfecte pentru orice micuț. De asemenea, nu veți avea nevoie să vă faceți griji cu privire la probleme precum lacrimile sau ridurile, deoarece produsele noastre de înaltă calitate sunt extrem de durabile, nici un timp de joacă nu le va opri!

aici, la tenstickers, nu ne-am oprit doar la o colecție uimitoare, vastă de covoare de jocuri din vinil , oh, nu, vrem să vă oferim o experiență și mai personalizată. și să vă oferim o experiență mai personalizată pe care o avem! în această colecție veți găsi câteva covoare care sunt covoare de jocuri din vinil personalizabile, ceea ce înseamnă că le puteți personaliza cu numele copilului dvs. , făcând timpul de joacă și mai magic decât deja!

suntem siguri că dumneavoastră și copiilor dvs. Vă vor plăcea aceste covoare, așa că de ce să așteptați? Adaugă una în coș și vezi bucuria pe care o va aduce acasă cu ochii tăi datorii.

1-22 de 22 covor vinil