Livrare la nivel mondial
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Autocolante de perete orizontal

Modele de orizont inspirate de orașele importante din întreaga lume. Modele de siluetă ideale pentru decorarea oricărui spațiu într-un mod elegant. Londra, shanghai, sydney, paris, berlin și multe altele, precum și o gamă largă de autocolante de perete skyline pentru a vă decora dormitorul, camera de zi sau biroul. Vino și răsfoiește autocolantele noastre orizontale acum!

cauți ceva șic și modern cu care să decorezi pereții casei tale? O decalcomanie a orizontului orașului este o alegere ideală pentru a adăuga o notă specială oricărei camere. Cu această gamă largă de modele, veți găsi cu siguranță un autocolant excelent al orașului dvs. Preferat sau chiar al orașului dvs. Natal.

aduce o notă culturală și cosmopolită la tine acasă cu o decalcomanie pe orizont, care include clădiri și monumente iconice din orașe renumite în întreaga lume.

ce orașe voi găsi în colecția dvs. De decalcomanii de perete skyline?

gama de modele pentru autocolante skyline este foarte largă, astfel încât să puteți găsi orașul preferat și să aveți o mică bucată din acel oraș acasă. Veți găsi principalele orașe ale lumii în această categorie, precum și orașele țării noastre.
aceste orașe includ barcelona, ​​madrid, sevilla, new york, zaragoza, bucurești, londra, manhattan și multe altele: o varietate care are mai mult de o sută de modele. Există atât de multe autocolante de perete ale orașului din care puteți alege!

veți găsi alte autocolante de perete legate de natură, cum ar fi orizontul montserrat sau un orizont alcătuit din principalele monumente din întreaga lume. într-un singur desen, veți găsi starea imperiului, ochiul de aur, turnul eiffel și multe altele.
autocolantele skyline în mai multe culori sunt frumoase, în special modelele în acuarelă care vor aduce o notă decorativă importantă în interiorul dumneavoastră.

autocolantele noastre de perete din oraș sunt ușor de aplicat, astfel încât să nu rămână bule în interior în timpul aplicării. Pot fi curățate cu o cârpă umedă și se pot amesteca perfect cu suprafața.

dacă nu găsiți autocolantul pe care îl căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de designeri grafici care pot crea desenele în funcție de nevoile dvs. Trebuie doar să indicați ce doriți, culoarea și dimensiunea și putem începe să ne gândim la noul dvs. Design, care va fi frumos și unic.

10 / 10

1 Aprecieri

Autocolant de vinil de perete orizont zurich pentru a decora stilul de locuință sau biroul în stil. Este disponibil în diferite dimensiuni și opțiuni de culoare
Autocolant de vinil de perete orizont zurich pentru a decora stilul de locuință sau biroul în stil. Este disponibil în diferite dimensiuni și opțiuni de culoare
24 Lei

1-24 de 137 stickere decorative