Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial
Filtre

Tematică

Locație

Culoare

Imagini de fundal cu scrisori

dacă zidurile ar putea vorbi, ce ar spune? Aflați acum cu imagini de fundal cu inscripții. Am proiectat această frumoasă și unică colecție de tapet cu model cu litere , la care se adaugă în mod constant. Avem la dispoziție o gamă largă de culori și stiluri, așa că suntem siguri că te vei îndrăgosti de cel puțin unul dintre ele, dacă nu chiar mai mult!

de la ziare de epocă la litere moderne în alb și negru, avem totul în această colecție uimitoare de tapet cu modele de scrisori! Echipa noastră de design fabuloasă dorește ca toată lumea să se poată bucura de aceste modele frumoase și le-au creat având în vedere toți clienții noștri minunați. Nu lăsați aceste imagini de fundal minunate să le cumpărați. Primește-ți azi!

decorați-vă pereții cu colecția noastră de inscripționare cu inscripții!

dacă ești ca noi, atunci vei ști că adăugarea de tapet la casa ta este o investiție uimitoare. Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a adăuga un design fără să ne facem griji cu privire la modificarea permanentă a pereților dvs. , oferindu-vă posibilitatea de a urmări orice tendință doriți în orice moment doriți. blocajele noastre de inscripționare sunt cel mai bun exemplu, adăugând beneficii precum căldura, stilul și adâncimea oricărei camere. Sunt o atingere incredibilă pentru orice cameră. Odată ce ați avut unul, nu veți mai putea trăi niciodată fără el!

acest înveliș de perete cu design cu litere poate fi aplicat ușor și ușor pe orice perete, permițându-vă să vă luați la revedere de la orice imperfecțiuni vizibile. Nu vor fi lăsate îndoituri sau urme, bule sau ondulații și cu siguranță nu vor străluci sau nu vor reflecta cantități mari de lumină, făcându-le potrivite pentru toate camerele dvs.! Aceste produse au o durabilitate foarte mare și vor dura ani de zile, deci, indiferent dacă doriți să le schimbați în fiecare an sau să păstrați același tapet uimitor cu litere pentru mulți ani, suntem perfecti pentru dvs.!

dacă sunteți un începător complet la aplicarea tapetului, nu vă faceți griji. Includem instrucțiuni în fiecare pachet și, de asemenea, pe site-ul nostru web, astfel încât să știți exact ce să faceți. Veți găsi sfaturi cu privire la instrumentele recomandate și sfaturi pentru aplicarea prealabilă, în timpul și postarea, precum și instrucțiuni de imagine. Aplicarea tapetului cu inscripții este foarte ușoară! și dacă încă nu sunteți sigur, echipa noastră de asistență pentru clienți vă va ajuta cu plăcere!

încheiați-vă căutarea grea pentru noul tapet tematic cu inscripții aici, achiziționând unul dintre aceste produse uimitoare. Nu vei regreta!

1-18 de 18 tapet