0

Viața este ca un autocolant pentru citește muzica de perete

TenStickers. Viața este ca un autocolant pentru citește muzica de perete. Text muzical de perete autocolant cu scriere decorativă cursive și note muzicale care prezintă o frază de inspirație despre viață.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
"viața este ca muzica, niște note înalte, niște note mici, dar întotdeauna un cântec bun". Un autocolant citat pe perete, cu o expresie inspirată despre viață.

acest decalaj muzical cu scriere decorativă și note muzicale este ideal pentru plasarea oriunde în casă pentru a vă reaminti că viața nu este întotdeauna atât de rea! Utilizați ca camera de zi autocolant de perete sau tăblie pentru a adăuga o notă de personalitate la casa ta.

personalizați dimensiunea și culoarea conform preferințelor dvs. Pentru a crea un decor de dormit de înaltă calitate. ușor de aplicat pe orice suprafață plană și puteți îndepărta fără a lăsa în urmă reziduuri.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.