0

Val de duș autocolant

TenStickers. Val de duș autocolant. Autocolante de baie - designul autocolantului cu duș de duș pentru a vă moderniza decorul de acasă oferind în același timp o oarecare confidențialitate în duș. Acest autocolant translucid de perete este perfect pentru a lăsa puțină lumină în încăperea de dușuri în timp ce nu este prea mult.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Autocolante de baie - designul autocolantului cu duș de duș pentru a vă moderniza decorul de acasă oferind în același timp o oarecare confidențialitate în duș. Acest autocolant translucid de perete este perfect pentru a lăsa puțină lumină în încăperea de dușuri în timp ce nu este prea mult. Aceasta arată o colecție de valuri și vârfuri împachetate împreună pentru a face un model uimitor vizual, plusul perfect pentru dușul tău pentru al face să iasă în evidență și să-i dea ceva special. Extrem de durabil și rezistent la apă și nu lasă reziduuri pe sticlă dacă este îndepărtată.
* trimiteți-ne un email la info.ro@tenstickers.com pentru a obține acest design într-o dimensiune specifică care vă convine.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Val de duș autocolant

Referință: A3376

Stilul stickerului:
Texturi și modele autocolante de perete

Format:
Vertical

Publicul căruia i se adresează:
Adulți

Număr de persoane:
Fără oameni