0

Usa sticker de perete

TenStickers. Usa sticker de perete. Vibrant usa sticker de perete aratand pavilionul american in forma de tara, perfect pentru decorarea oricarui living, dormitor, camera adolescentului si multe altele! Personalizați spațiile goale de pe pereți cu stele și dungi ale pavilionului statelor unite, acest design roșu, alb și albastru este ideal pentru dvs.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
vibrant usa sticker de perete aratand pavilionul american in forma de tara, perfect pentru decorarea oricarui living , dormitor , camera adolescentului si multe altele! Personalizați spațiile goale de pe pereții dvs. Cu steluțe și dungi ale pavilionului statelor unite , acest design roșu, alb și albastru va aduce cu siguranță un aspect revigorant pentru decorul dvs. De acasă. Acest design minunat arată un steguleț care se aplică pe orice suprafață plană care nu lasă urme la îndepărtare.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.