Livrare la nivel mondial
0

Turtle alb-negru înot de frigider

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Turtle alb-negru înot de frigider. Cumpărați autocolantul nostru decorativ cu pachet de vinil decorativ cu designul de înot alb-negru al țestoasei. Cumpărați-l în dimensiunea care se potrivește cu suprafața dorită.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Un autocolant de frigider pentru înot alb-negru, pentru a adăuga o notă de transformare în spațiul bucătăriei. Poate fi în orice dimensiune doriți pentru a decora zona dorită. La fel ca toate produsele noastre, acest decalaj de vinil de la frigider este ușor de întreținut, fără ca acesta să fie distrus din cauza calității sale ridicate. Acesta poate fi aplicat cu ușurință prin utilizarea de spatulă care poate fi adăugată la produs. Nu se va reflecta lumina pe ea pentru a crea un aspect strălucitor, acest lucru se datorează finisajului mat. Folosiți corect instrucțiunile produsului pentru a-l instala cu exactitate

Informații despre Turtle alb-negru înot de frigider

Referință: A18833

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.