0

Treptele treptelor numere decal decal

TenStickers. Treptele treptelor numere decal decal. Acest design fantastic va face ca casa dvs. Să arate elegantă și să vă ajute copiii să memoreze numerele. Decoreaza-ti scarile cu acest design decalaj original si bucura-te de atmosfera placuta. O modalitate ușoară de a vă decora scările pentru a combina educația și jocul.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Ai copii mici la domiciliu? Atunci aceste autocolante pentru scări sunt potrivite pentru dvs. Un design de la numarul colectiei noastre de autocolante de perete. Acest design fantastic va face ca casa dvs. Să arate elegantă și să vă ajute copiii să memoreze numerele. Decoreaza-ti scarile cu acest design decalaj original si bucura-te de atmosfera placuta. O modalitate ușoară de a vă decora scările pentru a combina educația și jocul.
acest set de autocolante merge până la numărul 19. în cele mai mici dimensiuni, fiecare număr are o înălțime de 4 cm. Contactați-ne la info.ro@tenstickers.com dacă aveți nevoie de mai multe numere sau de o anumită dimensiune.

Informații despre Treptele treptelor numere decal decal

Referință: A7064

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.