0

Trafic rutier semne de perete autocolante

TenStickers. Trafic rutier semne de perete autocolante. Colecție de autocolante de perete pentru autocolante albastre, roșii și alb-negru pentru utilizare practică sau pentru oferirea unui aspect modern și ciudat casei / afacerii dumneavoastră. Acest set de autocolante atrage 21 de modele de vinil vibrante, toate disponibile în diferite dimensiuni și realizate cu materiale anti-bule.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Colecție de autocolante de perete pentru autocolante albastre, roșii și alb-negru pentru utilizare practică sau pentru oferirea unui aspect modern și ciudat casei / afacerii dumneavoastră. Acest set de autocolante atrage 21 de modele de vinil vibrante, toate disponibile în diferite dimensiuni și realizate cu materiale anti-bule. Acest set de decalari include un semn de oprire, un semn unic, un semn de autobuz si multe altele! autocolante pentru autocolante pentru decorarea garajului rapid și ușor.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.