Livrare la nivel mondial
0

Tonuri moi autocolant cu ușă din sticlă model paisley

TenStickers. Tonuri moi autocolant cu ușă din sticlă model paisley. Design decorativ autocolant de ușă cu model moale paisley ton pentru a înfrumuseța spațiul ușii bucătăriei pentru a crea o atingere fascinantă în ea.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant ușă ideal pentru sufragerie, dormitor și chiar bucătărie. Este disponibil în diverse opțiuni de dimensiune și este personalizabil pentru a satisface orice spațiu dorit pentru a-l aplica. Un decal de ușă de design cu un model de paisley cu ton moale, care este foarte colorat pentru a scoate în evidență aspectul cel mai bun din orice spațiu. Acest autocolant ușor cu aspect elegant este creat dintr-un material de vinil de cea mai bună calitate cu autoadeziv și nu ridează și nu formează bule de aer la suprafață. Nici o reflectare a luminii din cauza finisajelor mate. îl puteți comanda online și îl puteți primi în câteva zile.

Informații despre Tonuri moi autocolant cu ușă din sticlă model paisley

Referință: A18934

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.