Livrare la nivel mondial
0

Tonuri maro baie mozaic vinil

TenStickers. Tonuri maro baie mozaic vinil. Un design superb care ilustrează diferite nuanțe de maro pentru a crea o atmosferă elegantă și caldă!
TenStickers. Tonuri maro baie mozaic vinil. Un design superb care ilustrează diferite nuanțe de maro pentru a crea o atmosferă elegantă și caldă!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Măsurile minime pentru acest produs sunt de 3 cm x 3 cm

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Un design superb care ilustrează diferite nuanțe de maro pentru a crea o atmosferă elegantă și caldă! Un decalaj din colecția noastră de autocolante pentru baie. Este baia ta goală? Are nevoie de o anumită culoare? Dacă da, acesta este decalajul ideal pentru că creați o atmosferă pe care o veți iubi. Aceasta va da, de asemenea, baie dvs. Un aspect fascinant. personalizați-vă baia!

dacă nu sunteți convins sau nu prea doriți acest design, asigurați-vă că verificați restul plicurilor noastre de mozaic!

acest design faianta baie cu tonuri reci este foarte usor de aplicat si indepartat. Nu lasă urme la îndepărtare. Dacă aveți nevoie de o dimensiune specifică, trimiteți-ne un email la info.ro@tenstickers.com.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.